Acasă STIRI ARAD GastroPan revine la Arad și va reuni toate profesiile de pe filiera...

GastroPan revine la Arad și va reuni toate profesiile de pe filiera panificaţie-cofetărie-HoReCa

Timp de trei zile, Aradul va redeveni cel mai important punct de întâlnire al cererii şi ofertei de pe piaţa panificaţiei, cofetăriei, ospitalităţii şi alimentaţiei publice. A XI-a ediţie a celui mai important eveniment dedicat tehnologiilor profesionale de panificaţie-cofetărie şi de gastronomie – GastroPan – se va desfăşura în perioada 28 – 30 martie 2019 la Arad, informează un comunicat al organizatorilor.

Pentru vizitatori, expoziţia GastroPan oferă oportunităţi de afaceri nelimitate prin gama completă de tehnologii, inovaţii şi know-how expusă. Pe de altă parte, expozanţii au cea mai bună ocazie de a cunoaşte şi a satisface nevoile antreprenorilor şi specialiştilor din domeniu.

GastroPan va reuni toate profesiile de pe filiera panificaţie-cofetărie-HoReCa. Furnizorii au ocupat deja majoritatea din standurile disponibile şi pregătesc vizitatorilor numeroase noutăţi, demonstraţii, ateliere practice, lansări şi degustări de produse.

Pentru vizitatori, expoziţia GastroPan oferă oportunităţi de afaceri nelimitate prin gama completă de tehnologii, inovaţii şi know-how expusă. Pe de altă parte, expozanţii au cea mai bună ocazie de a cunoaşte şi a satisface nevoile antreprenorilor şi specialiştilor din domeniu.

În plus, organizatorii expoziţiei GastroPan 2019 au deschis campania de înscrieri la Concursurile GastroPan, competiţii la care se întrec reprezentanţi ai sute de brutării, cofetării şi restaurante din ţară. Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari autohtoni care îşi vor demonstra măiestria în faţa unui juriu format din experţi de talie mondială. Concursurile GastroPan sunt grupate în trei secţiuni competiţionale – Panificaţie, Cofetărie, Gastronomie – în cadrul cărora juriul selectează lucrările ce vor primi trofeele Pâinea Anului 2019 şi Tortul Anului 2019. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2019 se fac până pe 28 februarie 2019.

Organizatorii oferă companiilor furnizoare de servicii şi produse dedicate panificaţiei, cofetăriei şi gastronomiei posibilitatea de a deveni parteneri ai celor trei secţiuni de concurs. Companiile interesate pot accesa unul dintre cele patru variante de sponsorizare disponibile – Diamant, Gold, Silver şi Bronze, beneficiind de o excelentă promovare în rândul concurenţilor, juriului, vizitatorilor şi expozanţilor prin beneficiile cuprinse în fiecare dintre aceste pachete de sponsorizare.

Furnizorii interesaţi de participare la expoziţie mai au încă posibilitatea de a-şi rezerva un stand, afirmă organizatorii.

GastroPan este cea mai bună modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialiştii din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi HoReCa, aflaţi în căutarea unor idei şi soluţii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor. Închiriind un stand, furnizorii pot stabili contacte, pot discuta cu potenţialii parteneri şi pot prezenta ofertele vizitatorilor, celor de peste 21.000 specialişti invitaţi.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Cum să alegi cadouri practice, dar în același timp speciale pentru bărbați?

Cu siguranță, ai fost cel puțin o dată în impas în alegerea unui cadou potrivit pentru un bărbat. Și pe bună dreptate,...

Trei elemente care nu trebuie să lipsească atunci când îți amenajezi noua ta baie

Noul tău apartament reprezintă una dintre bucuriile vieții și cu siguranță că vrei să îl decorezi exact așa cum ai visat întotdeauna....

Pandemia Covid-19 și tehnologia schimbă peisajul serviciilor de asigurări – 3 beneficii pentru șoferi

Tehnologia schimbă tot mai mult modul în care interacționăm, comunicarea prin intermediul unui ecran devenind astăzi norma. Pentru generațiile de copii care...

Vrei să te bucuri de un aer mai curat în propria locuință? Iată ce trebuie să faci!

Cu siguranță știi deja că este extrem de important ca aerul din casă să fie cât mai curat și mai ușor de...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: