AcasăSTIRI„Gruparea„ de la Primăria Deva rămâne în arest preventiv

„Gruparea„ de la Primăria Deva rămâne în arest preventiv

[ad_1]

Curtea de Apel Alba Iulia a dat verdictul final în ceea ce privește arestarea preventivă a angajaților de la Primăria Deva, reținuți de DNA pentru fapte de corupție.

Rămân în arest

Secretarul municipiului Deva, Laura Sârbu, soțul și cumnatul său rămân în arest preventiv pentru, 30 de zile, așa cum, a decis judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Alba. Luni, Curtea de Apel Alba Iulia le-a respins contestațiile.

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii SÂRBU LAURA, SÂRBU HADRIAN şi BODREAN ADRIAN MIHAI împotriva Încheierii Penale nr. 12/01.04.2021 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba în dosarul penal nr. 1276/107/2021. Definitivă”, este decizia Curții de Apel Alba Iulia.

Secretarul  Primăriei Deva, Laura Sârbu, soțul ei, Hadrian Sârbu, dar și Adrian Mihai Bodrean, cumnatului –toți angajați ai Primăriei Deva, sun arestați preventiv într-un  dosar de corupție.

Procurorii DNA vorbesc despre trafic de influență și complicitate la trafic de influență, după ce secretarul Primăriei Deva a luat șpagă de la un om de afaceri pentru a-i facilita obținerea unui contract de lucrări la un obiectiv aflat în subordinea Primăriei. 40 de mii de lei și 7 mii de euro ar fi fost suma pretinsă de Laura Sârbu pentru a-și exercita influența asupra colegilor din primărie.

 

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc