Acasă ECONOMIE Guvernanța corporativă – un plus pentru succesul afacerii tale

Guvernanța corporativă – un plus pentru succesul afacerii tale

[ad_1]

Asociația Administratorilor Independenți (AAI) vă invită la cursul-pilot “Guvernanța corporativă –un plus pentru succesul afacerii tale”, care se va derula online în perioada 16 martie – 8 aprilie 2021, pe platforma Zoom. Acesta se adresează tuturor persoanelor care se află în poziția de administrator unic / membru în Consiliul de Administrație într-o companie, precum și celor care aspiră la aceste poziții. De asemenea, cursul este dedicat și acționarilor din societățile pe acțiuni (S.A -uri) sau asociaților societăților cu răspundere limitată (SRL-urilor) care intenționează să treacă la următoarea etapă de dezvoltare și au nevoie de un Consiliu de Administrație.

Cursul este structurat pe 5 module (16 ore în total), iar lectorii AAI sunt specialiști în domeniul guvernanței corporative, precum și practicieni experimentați și respectați în materie, dornici să vă transmită cunoștințe legate de administrarea societăților private și de stat. Informațiile acumulate și competențele dobândite în urma participării la curs vă vor sprijini în procesul de transformare a unei societăți într-o entitate bine organizată, transparentă, eficientă și sustenabilă.

Parcurgerea exhaustivă a celor 5 module concentrate de curs vă va lărgi perspectiva asupra afacerii pe care o conduceți sau din care faceți parte. Fiecare modul are o componentă teoretică și aspecte de natură practică, cele din urmă fiind ilustrate de studii de caz, discuții interactive și exerciții practice.

În termeni concreți, prin participarea la cursul AAI veți dobândi competențele necesare pentru: ”Conducerea în mod eficient a unei companii și gestionarea relațiilor cu ceilalți membri ai consiliului de administrație, cu acționarii, investitorii și alte părți interesate; Creșterea capacității de gândire strategică, de a lua decizii, precum și de organizare și analiză financiară; Gestionarea managementului conflictului în firmă; Înțelegerea diferențelor dintre o firmă listată la bursă și o firmă închisă, precum și a relațiilor de putere din cadrul firmei; Înțelegerea rolului și a beneficiilor prezenței unui administrator independent în consiliul de administrație; Creșterea puterii de negociere necesare pentru ocuparea unei poziții de administrator și Adoptarea principiilor de bună guvernanță va îmbunătăți atât relația afacerii dumneavoastră cu părțile interesate, cât și rata de profitabilitate, prin dobândirea unor avantaje competitive importante precum: creșterea încrederii în companie și atragerea de noi investitori, accesul mai facil la finanțare și reducerea costurilor acesteia, creșterea valorii companiei”.

Guvernanța corporativă nu este un concept abstract, ci o unealtă care poatetransformaradical o afacere. La sfârșitul cursului, veți primi un certificat de participare din partea AAI. De asemenea, structura cursului este cea de mai jos, iar pentru agenda completă, detalii despre lectori și modalitatea de înscriere, vă rugăm să accesați website-ul AAI.

Pentru agenda completă, detalii despre lectori și modalitatea de înscriere, trebuie să accesați website-ul AAI, iar dacă aveți nevoie de clarificări cu privire la procesul de înscriere saude orice alte informații, vă puteți adresa în scris, pe email, la adresa office@administratorindependent.ro.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Cadourile devin plictisitoare? Iată 4 idei de cadouri de care soțul tău chiar se va bucura

Adesea, atunci când vine vorba de cadouri, este destul de simplu să alegi cadouri pentru femei, dar opțiunile sunt limitate în ceea...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: