Acasă STIRI Iluminatul public de la Lupeni, în așteptarea semnării finanțării

Iluminatul public de la Lupeni, în așteptarea semnării finanțării

[ad_1]

Municipalitatea din Lupeni a depus, la ADR Vest, un proiect ce vizează modernizarea sistemului de iluminat public din localitate. Sunt circa 20 de milioane de lei care vor fi investiți, după semnarea contractului, în modernizarea iluminatului public.

Peste 20 de clarificări

Proiectul e depus de mai mult timp. În ultimele luni s-a aflat în faza de evaluare, selecție și contractare. În această perioadă ADR Vest a cerut, de la Lupeni, mai mule clarificări.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, spune că luni a fost trimisă, către ADR Vest, o ultimă clarificare. Edilul speră să nu mai fie nevoie de alte completări astfel încât contractul să fie semnat cât mai repede, iar licitația să fie pornită și desemnată o firmă care să implementeze proiectul.

”Pe acest proiect vom schimba toți stâlpii de iluminat de pe Bulevard, dar și de pe alte 34 de străduțe. Proiectul are ca obiectiv creșterea eficienței energetice în sistemul de iluminat din Municipiul Lupeni, care să conducă la reducerea consumului de energie și a emisiilor cu efect de seră”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Modernizarea sistemului de iluminat public din Lupeni va presupune înlocuirea aparatelor de iluminat existente, dar și crearea unei rețele noi de iluminat public.

CL Lupeni a aprobat contribuția proprie în sumă de 393.186,11 lei (inclusiv TVA) reprezentând cofinanțarea de 2% din valoarea totală a proiectului. Cheltuielile eligibile sunt estimate la de 15.204,32 lei (inclusiv TVA).

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 aspecte la care să fii atent pentru a alege geaca de iarnă potrivită

Sezonul rece are farmecul său, însă temperaturile scăzute pot crea multe neplăceri. Îmbrăcămintea necesită multă atenție pe timpul iernii. Ai nevoie de...

Vrei să îți renovezi casa? Iată cele mai inspirate idei pentru amenajări interioare de calitate!

Exista anumite momente in care te gandesti ca aspectul casei tale nu te mai multumeste? Daca ai raspuns afirmativ la aceasta intrebare,...

Ești bunică pentru prima oară? Iată 3 lucruri pe care le poți face pentru bebelușul din familia ta

Venirea pe lume a primului nepot din familie este întotdeauna un moment emoționant și de referință pentru întreaga familie. Toată lumea își...

Ce înseamnă o casă sigură și ce poți face pentru a fi mereu în siguranță la tine acasă

 O casă pe pământ, o vilă sau chiar şi un apartament trebuie să îndeplinească anumite condiţii pentru a fi sigure, atât în...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: