Acasă STIRI Iluminatul public de la Lupeni, în așteptarea semnării finanțării

Iluminatul public de la Lupeni, în așteptarea semnării finanțării

[ad_1]

Municipalitatea din Lupeni a depus, la ADR Vest, un proiect ce vizează modernizarea sistemului de iluminat public din localitate. Sunt circa 20 de milioane de lei care vor fi investiți, după semnarea contractului, în modernizarea iluminatului public.

Peste 20 de clarificări

Proiectul e depus de mai mult timp. În ultimele luni s-a aflat în faza de evaluare, selecție și contractare. În această perioadă ADR Vest a cerut, de la Lupeni, mai mule clarificări.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, spune că luni a fost trimisă, către ADR Vest, o ultimă clarificare. Edilul speră să nu mai fie nevoie de alte completări astfel încât contractul să fie semnat cât mai repede, iar licitația să fie pornită și desemnată o firmă care să implementeze proiectul.

”Pe acest proiect vom schimba toți stâlpii de iluminat de pe Bulevard, dar și de pe alte 34 de străduțe. Proiectul are ca obiectiv creșterea eficienței energetice în sistemul de iluminat din Municipiul Lupeni, care să conducă la reducerea consumului de energie și a emisiilor cu efect de seră”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Modernizarea sistemului de iluminat public din Lupeni va presupune înlocuirea aparatelor de iluminat existente, dar și crearea unei rețele noi de iluminat public.

CL Lupeni a aprobat contribuția proprie în sumă de 393.186,11 lei (inclusiv TVA) reprezentând cofinanțarea de 2% din valoarea totală a proiectului. Cheltuielile eligibile sunt estimate la de 15.204,32 lei (inclusiv TVA).

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: