AcasăADMINISTRATIEImprovizaţiile la intrarea pe autostrada Deva-Orăştie, rămân. De la Bucureşti, nu se...

Improvizaţiile la intrarea pe autostrada Deva-Orăştie, rămân. De la Bucureşti, nu se văd

giratoriiSensurile giratorii improvizate pe DN 7, pentru accesul pe autostrada Deva-Orăştie, vor mai rămâne mult şi bine acolo, pentru că drumarii nu au o soluţie clară de rezolvare a situaţiei.

Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Mircea Pop, nu a fost pregătit să dea un răspuns atunci când a fost întrebat despre improvizaţiile existente la intrarea în Deva, dinspre Arad. Drept pentru care, directorul Pop s-a mulţumit cu jumătăţi de frază, semn că problema nu-i prea interesează pe mai-marii de la Drumuri.

„O să îmbunătăţim ce putem, dar ştiţi dumneavoastră cu provizoriul ăsta… Important e să facem lotul patru mai repede. Să începem aici, ca să putem da drumul la circulaţie încolo. O să vedem ce îmbunătăţiri putem să aducem acelei ieşiri din DN 76 în DN 7”, a spus Pop.

Se pare că directorul CNADNR nu a fost informat de subalternii săi că giratoriile improvizate provoacă blocaje în trafic şi că nu sunt marcate vizibil pentru ca TIR-urile să poată alege, în timp util, varianta de autostradă, atunci când vin dinspre Arad.

Despre faptul că şoseaua a fost deja distrusă la intrare în oraş, iar centura Devei suferă şi mai mult, nu mai are rost să povestim. Au devenit nişte subiecte banale, care fac parte din cotidian.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc