AcasăSPORTÎn ring, pentru Cupa României

În ring, pentru Cupa României

Claudiu DobondiPatru pugilişti legitimaţi la Secţia de box a CSŞ Hunedoara vor lua startul, mâine, la prima competiţie importantă a noului sezon. Elevii pregătiţi de profesorul Ilie Captari intră în ring la Cupa României rezervată juniorilor, întrecere ce va avea loc la Horezu, Râmnicu Vâlcea.

După o perioadă bogată de pregătire, în care au alternat antrenamentele cu teste din ring în faţa altor boxeuri din zonă, tinerii pugilişti hunedoreni atacă podiumul la competiţia ce se va întinde pe patru zile. Astfel, Nicolae Grancea (la 48 de kilograme), Nicolae Avrămuţi (50 de kilograme), Sorin Dobondi (la 57 de kilograme) şi Vlad Căpraru (la 80 de kilograme) se vor lupta pentru titlurile de la juniori.

„De la el îmi doresc să boxeze aşa cum ştie cel mai bine. Dacă va boxa cum a făcut-o şi în pregătirile de până acum are şanse mari. Cu atât mai mult cu cât întrecerea de la Horezu reprezintă şi un criteriu de selecţie pentru cei care vor face parte din lotul ce va lua startul la Campionatele Europene şi la cele Mondiale, aşadar –  o motivaţie în plus. Şi pentru ceilalţi, care au pus mănuşile în mâini de ceva mai puţin timp, este o şansă de a demonstra că pregătirea nu a fost în zadar”, a spus antrenorul Ilie Captari. întrecerea de la Horezu este prima din noul calendar competiţional realizat de Federaţia Română de Box. în total, anul 2013 programează nu mai puţin de 14 competiţii, dintre care patru vor fi dedicate concursurilor feminine. Campionatul Naţional pentru seniori masculin se va disputa de abia în perioada 30 iulie – 4 august, în timp ce la fete, Naţionalele sunt programate între 24 şi 29 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc