AcasăALERTAÎncă o doctoriţă anchetată de procurori

Încă o doctoriţă anchetată de procurori

doctoritaO doctoriţă din municipiul Hunedoara a fost reţinută de procurori pentru că ar fi primit bani de la un pacient, pentru a-l ajuta la prelungirea pensiei de invaliditate.

Învinuita va fi anchetată în stare de libertate, dar are interdicţia de a părăsi ţara, potrivit unei decizii luate joi de o instanţă a Tribunalului Hunedoar

Hotărârea a fost atacată cu recurs de către procurori. Din acest motiv, dosarul cauzei va fi judecat la Curtea de Apel Alba Iulia, în următoarea perioadă.

Procurorii o acuză pe doctoriţa din municipiul Hunedoara, că ar fi primit un plic cu 1.000 de lei de la un bărbat care avea nevoie de un document de expertiză ce i-ar fi permis prelungirea perioadei în care putea beneficia de pensia de invaliditate.

În vârstă de 39 de ani, doctoriţa a fost prinsă în urma organizării unui flagrant, procurorii afirmând că banii pe care i-a primit aveau seriile înregistrate.

„Banii au fost găsiţi într-un plic pe biroul femeii, în timpul efectuării unei percheziţii la cabinetul medical al acesteia. În cabinet au mai fost găsite şi alte sume de bani, în lei şi valută, în valoare totală de circa 2.000 de lei. Femeia a declarat că nu a ştiut că banii i-au fost oferiţi de persoana în cauză, şi că bărbatul i-ar fi aşezat plicul pe birou, în timp ce ea se afla cu spatele”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procuror Adina Velescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc