Acasă ADMINISTRATIE Încep lucrările la autogara din Marghita. Investiție a Consiliului Județean Bihor

Încep lucrările la autogara din Marghita. Investiție a Consiliului Județean Bihor

[ad_1]

Consiliul Județean (CJ) Bihor a anunțat joi emiterea ordinului de începere a lucrărilor de construcție la autogara din municipiul Marghita.

Autogara va fi compusă din două corpuri. Primul, cu o suprafață de 105 metri pătrați, va avea o zonă de așteptare (20-30 de persoane), punct de vânzare bilete și informare (accesibil din două direcții – exterior și interior) și grupuri sanitare. În plus, va exista un chioșc, un vestiar pentru personal și o cameră tehnică/întreținere. În zona de așteptare va fi amplasat un afișaj electronic pentru sosiri/plecări și un sistem de sonorizare.

Cea de-a doua construcție este reprezentată de peronul de așteptare care va avea o copertină acoperită cu o suprafață de 272 de metri pătrați. Și aici va fi amplasat un afișaj electronic și un sistem de sonorizare, precum și un sistem de supraveghere video.

Firma responsabilă de lucrările la Marghita este Flodor Transcom SRL, iar valoarea contractului este de 914.000 de lei, fără TVA. Firma va avea la dispoziție cinci luni pentru execuția lucrărilor.

În această perioadă se pregătește documentația necesară pentru începerea lucrărilor și la autogara Beiuș. Cele două investiții sunt realizate de CJ Bihor, prin Agenția de Dezvoltare Durabilă (ADD) și Compartimentul Transport din cadrul Direcției Arhitect Șef a CJ Bihor.

,,Aceasta este o necesitate pentru locuitorii celor două municipii, precum și pentru locuitorii comunelor limitrofe acestora. Prin realizarea acestor autogări moderne, în condiții de securitate și de servicii la nivel european, mergem spre normalitate. În perioada următoare vom analiza situațiile existente pentru construirea de autogări și în orașele Salonta și Săcueni. La Salonta este în lucru studiul de fezabilitate, iar la Săcueni, SF-ul a fost contractat”, a declarat vicepreședintele CJ Bihor, Călin Gal.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: