AcasăSPORTÎnceput de pregătiri, cu gând de promovare

Început de pregătiri, cu gând de promovare

Picture 340„Campioni de toamnă” în Liga a IV-a Hunedoara, cei de la Minerul Uricani au demarat deja pregătirile pentru un retur de campionat care să-i prindă pe locul ce duce la barajul pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon. Elevii lui Neculai Baltaru au şi susţinut un prim amical, câştigat cu 3-1 în compania celor de la Măgura Pui.

În anul în care clubul din Valea Jiului împlineşte 55 de ani, Minerul Uricani caută revenirea în Liga a III-a, acolo unde a mai fost de-a lungul a 15 ani. „Alb-roşii” s-au reunit în această săptămână la baza din localitate şi au planificate mai multe partide de verificare cu echipe din zonă, în perioada ce urmează.

„Principalul” Minerului, Neculai Baltaru, crede în forţa echipei sale şi speră ca elevii săi să menţină acelaşi ritm şi în a doua parte a campionatului. Mai cu seamă cu cât echipa este susţinută aşa cum se cuvine de către Primărie, edilii oraşului dorind ca echipa să termine prima în anul în care clubul împlineşte 55 de ani de existenţă. „Ne dorim locul 1, dar trebuie să privim cu atenţie totul, să gestionăm bine situaţia. Ştim că şi Haţegul s-a întărit, Universitatea Petroşani, Bradul şi Dacia Orăştie îşi doresc mult să termine pe primul loc, va fi un retur echilibrat. Locul 1 pe care ne aflăm noi trebuie păstrat cu multă muncă şi seriozitate”, a spus Baltaru pentru gazetadedimineata.ro.

Tehnicianul din Vale are la dispoziţie un lot de 21 de jucători, printre aceştia numărându-se şi foştii divizionari A Sansiro Ciocoi şi Cornel Irina (ultimul, şi cu rol de antrenor secund). Edilul-şef al Uricaniului declară că va susţine echipa cu tot ceea ce este nevoie, dar spune că preferă să ia lucrurile pas cu pas, în ideea în care nu ştie încă dacă va avea forţa necesară să susţină clubul un eşalon mai sus. „Mă bucur că fotbaliştii noştri îşi doresc primul loc şi mersul la barajul de promovare, dar încă nu mă pot pronunţa legat de finanţarea echipei pentru Liga a III-a. Vom face toate eforturile să menţinem echipa la parametri cât mai înalţi, să avem o activitate fotbalistică bine pusă la punct, atât la nivelul seniorilor, cât şi al juniorilor”, a spus Dănuţ Buhăescu pentru acelaşi cotidian. Liderul Campionatului Judeţean a şi disputat deja un prim test, uricănenii dispunând cu 3-1, în deplasare, de Măgura Pui, graţie reuşitelor semnate de Chişcă, Harangozo şi Timişan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc