Acasă STIRI Incidență de aproape 7,5 la mie la Brad. Orăștia a depășit 6...

Incidență de aproape 7,5 la mie la Brad. Orăștia a depășit 6 la mie. Scădere a incidenței la Petroșani

[ad_1]

Încă un oraș din Hunedoara a depășit incidența de 6 la mia de locuitori. Este vorba despre municipiul Orăștie. La Brad incidența se apropie de 7,5 la 1000 de locuitori. În municipiul Petroșani, incidența a scăzut, vineri, față de valoarea înregistrată joi.

Municipiul Orăștie, peste 6 la mie

Incidența COVID-19 raportată vineri pentru municipiul Orăștie este de 6,08 cazuri la 1000 de locuitori. În această localitate, vineri, incidența COVID e mai mare decât se înregistra la Petroșani în momentul în care s-a decis carantinarea localității.

La Brad, incidența COVID-19 este în continuă creștere. Dacă joi, la Brad, era o incidență de 6,99 la 1000 locuitori, la raportarea de vineri incidența a ajuns la 7,45/1000 de locuitori. Sunt, vineri, cu 7 cazuri de COVID-19 mai mult decât se înregistrau joi.

În orașul Simeria, incidența se menține, vineri, la 6,49/1000 locuitori. Este aceeași incidență ca în ziua precedentă.

În scădere la Petroșani

Incidența COVID-19 în municipiul Petroșani este, vineri, conform datelor de la DSP Hunedoara, de 6,04/1000 locuitori. Joi era de 6,16 la mie. Sunt 244 de cazuri de COVID-19 active în localitate, în ultimele două săptămâni. Cu 5 mai puține decât erau înregistrate cu o zi în urmă.

Municipiile Petroșani și Brad, dar și orașul Simeria sunt în carantină zonală începând cu data de 23 martie.

Creștere la Petrila și Lupeni

În Valea Jiului sunt cinci localități în scenariul roșu. În orașul Petrila incidența COVID-19 a crescut la 4,61 la mie de la 4,4/1000 locuitori. La fel s-a întâmplat și în municipiul Lupeni unde incidența raportată vineri este de 3,58 la mie, față de 3,22 la mie cât se înregistra joi.

În municipiul Vulcan incidența a scăzut de la 3,56 la 3,52 la mie, la Aninoasa de la 3,37 la 3,15 și la Uricani de la 1,08 la ,97/1000 locuitori.

În ceea ce privește județul Hunedoara, incidența raportată vineri este de 4,55/1000 locuitori. În creștere față de joi când a fost stabilită la 4,38 la mie.

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Reciclarea, responsabilitatea antreprenorului modern și atent

Adaptarea afacerii la cerințele de pe piață vine în mod firesc la un moment dat în direcția dezvoltării și presupune de multe...

Cum să trimiți un colet în siguranță? TOP 3 sfaturi utile

Multe dintre afacerile din ziua de astăzi oferă produse. Fie că vorbim despre un restaurant, un magazin de îmbrăcăminte sau încălțăminte, decorațiuni...

O asigurare pe care e bine să o ai dacă ești proprietarul unei case

A avea o casă presupune o mare responsabilitate pentru proprietar. Acesta trebuie să o îngrijească permanet, să se asigure că are o...

Daruri premium de avut în vedere în cazul în care botezi un copil

Să botezi un copil este o binecuvântare și cel mai frumos gest pe care-l poți face pe Pământ. Cu toate acestea, trebuie...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: