Acasă ALERTA Inculpaţii din dosarul medicamentelor de cancer rămân în arest

Inculpaţii din dosarul medicamentelor de cancer rămân în arest

areatareCurtea de Apel Alba Iulia a respins, joi, 11 aprilie, ca nefondate, recursurile declarate de inculpaţii arestaţi în dosarul cunoscut opiniei publice drept „Dosarul fraudelor cu medicamente din Hunedoara”.

„Inculpaţii sunt acuzaţi în principal că în perioada 2010-2012 au făcut parte dintr-un grup infracţional organizat, ai cărui membri au obţinut beneficii financiare substanţiale din săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscala si spălare de bani, in domeniul farmaceutic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, toţi cei zece inculpaţi urmând să fie cercetaţi în  continuare în stare de arest preventiv.

Printre cei arestaţi se află doi medici de la secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, un consilier local din municipiul Hunedoara, o contabilă şi mai mulţi administratori de farmacii.

Inculpaţii sunt acuzaţi, în principal, că, în perioada 2010-2012, au făcut parte dintr-un grup infracţional organizat, ai cărui membri au obţinut beneficii financiare substanţiale din săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani, în domeniul farmaceutic.

Prejudiciul creat, pe mai multe paliere, de către membrii grupării infracţionale, stabilit până în prezent, este de aproximativ trei milioane de lei, dar anchetatorii susţin că există indicii că prejudiciul total depăşeşte 11 milioane de lei.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: