AcasăSTIRIInedit: Copiilor spectatorilor de la Teatrul Maghiar din Timișoara li se asigură...

Inedit: Copiilor spectatorilor de la Teatrul Maghiar din Timișoara li se asigură babysitting gratuit

Copiii spectatorilor de la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara beneficiază de serviciul gratuit de babysitting pe durata unui spectacol.

Timişorenii care au copii cu vârste între 4 şi 12 ani şi doresc să vadă vineri, 16 decembrie 2016, spectacolul „Opera Cerşetorilor” în regia lui Kokan Mladenović din Serbia, pot lăsa copiii în Sala Studio, unde îi va supraveghea pedagogul Salamon Katalin. Copiii vor petrece cele două ore ocupându-se cu activităţi educative şi jocuri potrivite pentru grupe diferite de vârstă, în limbile română şi maghiară.

„Opera cerșetorilor” de John Gay este o poveste cunoscută din sec. XVIII. Dar în viziunea lui Kokan Mladenović și în interpretarea actorilor Teatrului Maghiar de Stat “Csiky Gergely” din Timișoara, povestea prinde viaţă într-un spectacol dinamic şi viu, cu multă muzică, la care se râde amar.  Ritmurile vorbesc despre despre dragoste, trădare, adulter, moravuri uşoare, corupţie și criminali periculoși. Netrebnicia infractorilor mărunţi din „Opera Cerșetorilor” oglindeşte însă corupţia la nivel înalt din toate domeniile. Spectacolul începe la ora 19.00 . Biletele costă 20 de lei și se pot cumpăra de la casieria Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely”, strada Alba Iulia nr. 2 în fiecare zi între orele 16.00 –  19.00 sau online. 

Babysitting-ul este gratuit. Înscrierile se fac până în data de 15 decembrie la adresa pr@tm-t.ro sau la casieria teatrului. Opţiunea de babysitting în timpul spectacolelor de la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” este disponibilă cel puţin o dată pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc