Acasă STIRI Investiții private la Petroșani de peste 3 milioane de euro

Investiții private la Petroșani de peste 3 milioane de euro

[ad_1]

Primarul municipiului Petroșani a anunțat că localitatea devine tot mai atractivă pentru investitorii privați. Tiberiu Iacob-Ridzi anunță investiții private în turism, dar și logistică sau construcții care vor conduce la crearea de locuri de muncă.

Dedeman deschide magazin la Petroșani

Conform reprezentanților Primăriei Petroșani, anul acest este reprezentată de deschiderea unui magazin al celor de la Dedeman. Nu este singura însă.

”Dedeman va realiza o investiție la Petroșani de mai multe milioane de euro, va construi un magazin în municipiul nostru. De asemenea, se vor construi în municipiul Petroșani în perioada următoare două noi hoteluri, de 3 și 4 stele, investiții care fiecare depășește un milion de euro. În plus, am avut o întâlnire cu reprezentantul unei firme de logistică interesată să construiască un depozit la Petroșani, în zona industrială Livezeni.

Aceste noi investiții duc la crearea de noi locuri de muncă, dar și la atragerea de sume suplimentare la bugetul local, ceea ce înseamnă mai mulți bani pentru dezvoltarea localității. Este foarte bine că se investește în Petroșani, acest lucru demonstrează că municipiul nostru este atractiv pentru investițiile private, dar și din punct de vedere al dezvoltării economice”, a precizat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Conform edilului, pentru a-și dezvolta afacerile într-o zonă, investitorii caută un mediu macroeconomic stabil, cu resurse suficiente și accesibile, fiind atrași de prezența infrastructurii și a capitalului uman bine pregătit.

Ridzi spune că prezența la Petroșani a unor companii renumite pe piața internă aduce speranța că localitatea a ”depășit acele bariere de neîncredere pentru întreprinzători cu care Valea Jiului s-a confruntat în ultimii ani”.

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Cadourile devin plictisitoare? Iată 4 idei de cadouri de care soțul tău chiar se va bucura

Adesea, atunci când vine vorba de cadouri, este destul de simplu să alegi cadouri pentru femei, dar opțiunile sunt limitate în ceea...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: