AcasăSTIRIInvestiții private la Petroșani de peste 3 milioane de euro

Investiții private la Petroșani de peste 3 milioane de euro

[ad_1]

Primarul municipiului Petroșani a anunțat că localitatea devine tot mai atractivă pentru investitorii privați. Tiberiu Iacob-Ridzi anunță investiții private în turism, dar și logistică sau construcții care vor conduce la crearea de locuri de muncă.

Dedeman deschide magazin la Petroșani

Conform reprezentanților Primăriei Petroșani, anul acest este reprezentată de deschiderea unui magazin al celor de la Dedeman. Nu este singura însă.

”Dedeman va realiza o investiție la Petroșani de mai multe milioane de euro, va construi un magazin în municipiul nostru. De asemenea, se vor construi în municipiul Petroșani în perioada următoare două noi hoteluri, de 3 și 4 stele, investiții care fiecare depășește un milion de euro. În plus, am avut o întâlnire cu reprezentantul unei firme de logistică interesată să construiască un depozit la Petroșani, în zona industrială Livezeni.

Aceste noi investiții duc la crearea de noi locuri de muncă, dar și la atragerea de sume suplimentare la bugetul local, ceea ce înseamnă mai mulți bani pentru dezvoltarea localității. Este foarte bine că se investește în Petroșani, acest lucru demonstrează că municipiul nostru este atractiv pentru investițiile private, dar și din punct de vedere al dezvoltării economice”, a precizat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Conform edilului, pentru a-și dezvolta afacerile într-o zonă, investitorii caută un mediu macroeconomic stabil, cu resurse suficiente și accesibile, fiind atrași de prezența infrastructurii și a capitalului uman bine pregătit.

Ridzi spune că prezența la Petroșani a unor companii renumite pe piața internă aduce speranța că localitatea a ”depășit acele bariere de neîncredere pentru întreprinzători cu care Valea Jiului s-a confruntat în ultimii ani”.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc