Acasă STIRI IPJ Hunedoara nu-și recunoaște oamenii. În timpul liber polițiștii nu sunt polițiști

IPJ Hunedoara nu-și recunoaște oamenii. În timpul liber polițiștii nu sunt polițiști

[ad_1]

Scandalul petrecerilor desfășurate în municipiul Petroșani, în scenariul roșu, trece la nivelul următor. IPJ Hunedoara, instituția ai cărei polițiști au două viteze: în spate și marșarier, se află în postura în care încearcă marea cu degetul. În ultimele două zile, polițiștii din Petroșani, cu acordul conducerii IPJ Hunedoara,  și-au demonstrat în fața comunității calitățile profesionale. Ori i-au lăsat pe cei care incalcă cu bună știință legea să le scape printre degete. Ori s-au remarcat prin lipsa de autoritate și contribuția lor directă la creșterea nivelului infracțional și la favorizarea unor persoane care sunt prinse în grupuri de interese bine cunoscute la nivelul comunității.

Faza 1, faza pe botez.

Sâmbătă a fost prima zi în care echipele de polițiști, sprijiniți de mascați de la IPJ Hunedoara, dar și de la IJJ Hunedoara, au descins în restaurantul unui influent om de afaceri din județul Hunedoara. Cu greu, cu apel la 112.

Belle Epoque, restauranțul controlat de omul de afaceri Sorin Avramescu, s-a bucurat de două petreceri simultane. Pe de o parte, botezul copilului unei familii de polițiști. Pe de altă parte, de ”Dansul pinguinilor” în care s-au prins invitații și echipele de control. Descinderile și legitimările celor surprinși în interior au fost realizate cu o atenție sporită. În cele din urmă să le fi ieșit vreo 46 de invitați. Sau 20. Că încă nu s-au hotărât cei din IPJ Hunedoara în comunicarea transparentă de care dau dovadă. Astfel, după un calcul sumar al mașinilor aflate în curtea și împrejurimile  restaurantului era așa o paritate aproape clară: un șofer la două mașini. Știți că la botez de polițiști nu merge nimeni însoțit, că odată intrat nu se știe dacă mai ieși. Nu mă credeți, nici măcar tatăl copilului, polițist la Aninoasa, nu se afla la botez. Sau, mă rog, polițiștii nu l-au găsit la momentul legitimărilor. Ei, bine să știți că nu o spun eu, o spune însuși IPJ Hunedoara. Ce-i drept, mama  – polițistă la Petroșani – dar este evident aflată în concediu maternal – motiv pentru care IPJ Hunedoara nu o recunoaște ca polițistă pe acest scandal) se afla la petrecere. Chiar ea a fost cea care a încheiat contractul de închiriere al sălii pentru botez. E limpede, da? NU știm dacă unchiul micuțului, și el polițist la Hațeg, a fost prezent la botez.

Dacă duminică, inspectorul șef adjunct al IPJ Hunedoara, Mugurel Teodosiu, spunea că a fost demarată o cercetare disciplinară îndreptată împotriva acestor angajați, la numai 24 de ore, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara spune că se vor face niște verificări pentru a fi stabilite anumite împrejurări. Probabil niște împrejurimi.

Mama polițistei din Petroșani este un om de afaceri din Petroșani, apropiată de PSD Hunedoara. Mihaela Dolu s-a remarcat în organizația de femei, fiind unul dintre vectorii de imagine și nu numai în staff-ul administratorului public al Consiliului Județean Hunedoara, Costel Avram.

Formațiune politică care sprijină și a avut un cuvânt greu de spus la numirea conducerii IPJ Hunedoara.

GDD vă va oferi detalii, în zilele următoare, despre toată structura existentă la nivelul IPJ Hunedoara, grade de rudenie, încrengături și ”împrejurări” care să ofere răspunsuri la întrebările care sunt evitate. Și asta tocmai pentru a fi creat tabloul complet al anului 2021 al IPJ Hunedoara.. Cum a fost posibil ca tot ce înseamnă autoritate polițienească să fie făcută praf într-o clipită astfel încât, în aceste zile, nici ce e evident să nu mai fie evident. Cu alte cuvinte, cine fură mai mult? Cine nu respectă mai mult legea? Omul de rând, agățat la cea mai mică abatere,  sau organul polițienesc?

Nunta care a evidențiat că cine poate oase roade.

La mai puțin de 24 de ore de la botezul în care polițiștii au demonstrat că și pe vremea Guvernului Boc se număra mai corect, un alt eveniment a zguduit profesionalismul polițiștilor din Petroșani. Aceeași locație, Belle Epoque, aceiași polițiști, cei din Petroșani, doar că altă petrecere. Nuntă. Culmea, tot a unui om de afaceri și un cunoscut al polițiștilor și al cercurilor de influență. Omul de afaceri Iulică Răduca din Petrila și-a măritat fata. Nuntă mutată prin camerele de hotel de la Belle Epoque. Și asta, pentru că la puțin timp de la începerea petrecerii, polițiștii – trimiși cu biciul de la spate – au ajuns la fața locului. Ei bine, au ajuns, și au plecat. Că… motivând că nu au mandate și din holul restaurantului nu au văzut nuntașii. Și nu au voie să intre. Nu au văzut nici mașinile parcate în proximitatea restaurantului. Nu au ținut cont nici de indicațiile că mașinile ar fi la câteva sute de metri mai departe. Cu alte cuvinte, nu i-a interesat aflarea adevărului și rezolvarea cazului. Au făcut un joc de glezne ieftin spre penibil. . De ochii celor care i-au trimis. Procedura a fost clară: veni, vidi, vici. La insistențele mass-media s-au întors să mai negocieze puțin respectarea legii. Și au negociat până la vreo 86 de petrecăreți. Adică față de raportarea de cu o zi înainte, au schimbat prima cifră de la 46. Atât s-a putut.  datele furnizate sunt probabil ără numele grele care au participat la nuntă și despre care vă vom povesti zilele următoare. Evident că totul e în regulă, mass-media e tendențioasă. Organul de cercetare își face treaba. Iar contextul infracțional existent în județ o demonstrează cu prisosință.

E doar o altă coincidență că omul de afaceri din Petrila este un apropiat al PSD Hunedoara.

Dosare penale, un pic și nu prea

Viața e în continuă mișcare și telefoanele nu pot fi scoase din priză ca pe timpul comuniștilor. Acum este epoca acelui comunism modern, numit ”jupânism, clanism, interlopism”, CORUPȚIE asistată de organele statului.

Duminică, de exemplu, existau, potrivit comunicării făcute de la vârful IPJ Hunedoara, deschise dosare penale. Luni erau și nu mai prea erau. Informație furnizată prin biroul de presă.

Și fiindcă nu e nici cal, nici măgar. Nici albă, nici neagră. Și fiindcă e cusută cu ață albă. Următoarea mișcare pe tabla de șah o facem și noi.

În cursul zilei de marți, Gazeta de dimineață, va solicita – în scris – ministrului de interne, Lucian Bode, o comunicare completă a evenimentelor mototolite în ultimele două zile. 

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 aspecte la care să fii atent pentru a alege geaca de iarnă potrivită

Sezonul rece are farmecul său, însă temperaturile scăzute pot crea multe neplăceri. Îmbrăcămintea necesită multă atenție pe timpul iernii. Ai nevoie de...

Vrei să îți renovezi casa? Iată cele mai inspirate idei pentru amenajări interioare de calitate!

Exista anumite momente in care te gandesti ca aspectul casei tale nu te mai multumeste? Daca ai raspuns afirmativ la aceasta intrebare,...

Ești bunică pentru prima oară? Iată 3 lucruri pe care le poți face pentru bebelușul din familia ta

Venirea pe lume a primului nepot din familie este întotdeauna un moment emoționant și de referință pentru întreaga familie. Toată lumea își...

Ce înseamnă o casă sigură și ce poți face pentru a fi mereu în siguranță la tine acasă

 O casă pe pământ, o vilă sau chiar şi un apartament trebuie să îndeplinească anumite condiţii pentru a fi sigure, atât în...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: