AcasăSPORTJiul Petroşani e istorie! Clubul "moare" înaintea aniversării a 95 de ani

Jiul Petroşani e istorie! Clubul „moare” înaintea aniversării a 95 de ani

bomba1Jiul Petroşani este, oficial, istorie. Clubul-fanion al Văii Jiului a fost exclus din Campionatul Judeţean, acolo unde evolua doar cu o echipă de juniori, după ce patronul Alin Simota decisese, în iarnă, să retragă echipa din cel de-al treilea eşalon.
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a pus astfel în aplicare o decizie venită din partea Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, care decreta ca gruparea din Valea Jiului să fie exclusă din orice competiţie din cauza neplăţii datoriilor către foştii jucători. „Ştiam că există posibilitatea ca FRF să ne ceară să excludem echipa din campionat, încă de când domnul Simota a hotărât să o retragă din Liga a III-a. Acum, noi nu am făcut decât să punem în aplicare decizia forului de la Bucureşti, chiar dacă mai sunt doar două etape de disputat din actualul sezon”, a spus preşedintele Comisiei de Competiţii din cadrul AJF Hunedoara, Adrian Radu, care a mai adăugat că, totuşi, echipa de juniori a Jiului va mai termina acest sezon, însă cea de seniori va pierde restul jocurilor, 0-3, la „masa verde”, exact cum s-a întâmplat şi sâmbătă în jocul cu Universitatea Petroşani. Problemele „alb-negrilor” sunt destul de serioase. Nu mai departe de acest weekend, furnizorul de apă potabilă din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, a debranşat clubul din cauza datoriilor acumulate. Totul pentru o datorie de 3.000 de lei!
De excluderea din orice competiţie a Jiului vor profita, pe rând, Inter Petrila, care s-a ales astfel deja cu biletele pentru semifinalele etapei judeţene a Cupei României, Minerul Uricani şi CS Vulcan – ultimele, adversarele Jiului în campionat. Aproximativ 200.000 de lei datorează clubul Jiul foştilor săi jucători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc