AcasăSTIRILa mulţi ani, copilărie !

La mulţi ani, copilărie !

1 iunie este ziua lor, ziua copiilor, iar autoritățile locale  din vestul țării s-au întrecut și în acest an în organizarea a tot felul de evenimente dedicate celor mici.

La Arad pe copii îi aşteaptă patru spectacole: două la sala Marionete şi două la sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. Astfel, la ora 10.00, trupa Marionete va prezenta spectacolul „Greuceanu“, după Petre Ispirescu, iar la ora 12.30 actorii arădeni îi vor aştepta pe copii în sala mare a teatrului cu spectacolul „Dorothy şi umbra ei în Ţara lui Oz“. Cel de-al treilea spectacol al zilei va începe la ora 17.00, la Marionete – „Pinocchio“, în regia lui Radu Dinulescu (spectacol 3D) iar seara, sărbătoriţii zilei de 1 iunie sunt aşteptaţi, de la ora 19.00, în sala mare a teatrului pentru a asista la aventurile lui „Alice în Ţara Minunilor“ (spectacol regizat de Simona Vintilă).

La Deva copii sunt așteptați la Muzeu unde vor lua parte la concursurile de desene pe asfalt, de pictură cu mâinile pe carton, sau la cel de alergat în saci. În Parcul Cetate, primăria îi invită pe copii să ia parte la un spectacol de muzică uşoară, populară şi dansuri de societate susţinute de Ansamblul „Charleston” al Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” din Deva şi Ansamblul „Mureşana” din Brănişca.

La Hunedoara, copiii sunt așteptați să viziteze gratuit Grădina Zoologică, deschisă doar astăzi, întrucât lucrările de reabilitare aflate în desfășurare aici mai au mult până la finalizare.

La Timișoara distracția este la Iulis Mall, unde – începând cu ora 11.00 – vor demara mai  multe ateliere de creaţie, facepainting și reprezentaţii de dans. Cântecele, teatrul de păpuşi,sunt și ele în program și  îi îndeamnă pe cei mici să se bucure de  ziua lor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc