AcasăSTIRILansare de carte, Dora Eugenia Molnar, la Deva

Lansare de carte, Dora Eugenia Molnar, la Deva

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în 10 aprilie 2017, ora 1700, la Sala de Lectură, o lansare de carte la care sunt invitați iubitorii de lectură. În prezența autoarei, Dora Eugenia Molnar, va fi lansat volumul de debut al acesteia, intitulat „Despre oameni. Viață, vise și speranță”, apărut la Editura Ecou Transilvan din Cluj-Napoca în anul 2016.

Dora Eugenia Molnar nu vine din lumea literară, ci este ceea ce s-ar putea numi un om obișnuit, un om care se află la vârsta deplinei maturități și a dorit să așeze în pagini de carte experiența unei vieți, a dorit să transpună în cuvinte gânduri despre tot ce înseamnă viață.

Acest lucru îl mărturisește încă din primele rânduri: „Cine sunt eu? E simplu și totuși complicat. Sunt un suflet greu încercat, rănit de prea multe ori, dar care găsește mereu puterea de a merge mai departe. Un suflet de femeie care iubește oamenii și viața, care nu-și pierde nicicând speranța, o femeie care are visuri de împlinit și țeluri de atins, o femeie modestă și cu mult bun simț, o femeie care respectă, dar și pretinde respect.”

Textele Dorei Eugenia Molnar oferă, cu o sinceritate extraordinară, meditații profunde dintr-o vastă paletă tematică, construiesc o veritabilă filosofie a vieții în care timpul, prietenia adevărată sau cea falsă, dragostea, relația cu părinții, amintirea copilăriei, dorința de evadare, pasiunea pentru citit și scris, lumea în care trăim, valorile morale sunt doar o infimă parte din subiectele ce se constituie în mici eseuri sau grupaje de versuri.

Este o carte în care autoarea pune zeci de întrebări, oferă ea însăși răspunsuri printr-o adresare directă, caldă și prietenoasă unui interlocutor imaginar. În același timp, cartea este o confesiune sinceră și lipsită de ipocrizie despre viața cu bucuriile și încercările ei, o viață pe care autoarea o iubește și căreia i se dedică.

Lansarea de carte va oferi prilejul publicului să cunoască un om obișnuit, un om sincer și deschis, care a strâns între copertele cărții sale învățăturile întregii sale vieți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc