AcasăSPORTLaura Poenaru: „Suntem ca şi promovate!”

Laura Poenaru: „Suntem ca şi promovate!”

Laura PoenaruPortarul celor de la Cetate Deva exultă după succesul obţinut în faţa maramureşencelor de la HCM II Baia Mare şi crede că echipa sa se poate pregăti deja de revenirea în Liga Naţională. De aceeaşi părere sunt şi antrenoarea Melinda Toth, dar şi patronul grupării Marian Muntean.

Succesul de duminică seara, 29-26 (16-13) din faţa ocupantei locului secund le-a dat aripi celor de la Cetate care spun că nu mai pot rata revenirea în prima ligă sub nicio formă. Cu şapte parade importante în partida cu Baia Mare, Laura Poenaru a pus serios umărul la cel de-al 13 succes la rând al echipei sale şi este la un pas de a doua promovare în Liga Naţională cu Cetate. „Clar, această victorie înseamnă promovarea în Liga Naţională. A fost examenul cel mai dificil de până acum, dar l-am trecut cu brio. Sigur, mai sunt multe meciuri, dar nu văd cum putem să ne mai încurcăm. Trebuie să fim serioase în continuare şi suntem ca şi revenite în elită, acolo unde ne e, de fapt, şi locul”, a spus portăriţa de 35 de ani dintre buturuile Cetăţii.

De aceeaşi părere este şi colega şi antrenoarea sa, Melinda Toth, care speră ca Cetate să câştige toate jocurile până la finele sezonului.  „În sfârşit suntem lideri la toate capitolele. Şi la puncte şi la golaveraj, este un lucru îmbucurător pentru noi. Mai avem două meciuri ceva mai dificile, unde va trebui să ne întrebuinţăm la fel: în deplasare cu Mureşul şi acasă cu Sebeşul. 99 la sută suntem însă ca şi promovate, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Trebuie să ne vedem de treabă şi să câştigăm toate meciurile până la final”.

La fel de optimist s-a declarat la final şi patronul grupării devene, Marian Muntean, care a recunoscut însă că i-a fost teamă de întâlnirea cu echipa secundă a HCM-ului din Baia Mare. „Mi-a fost foarte frică de meciul acesta, mă aşteptam să vină şi cu Buceschi şi cu Vîrtic, dar se pare că au fost prea obosite şi n-au venit (n.red. – prima echipă a evoluat, vineri, la Craiova), iar acest lucru ne-a uşurat munca. Sunt mulţumit de cele 2 puncte şi de faptul că suntem primii, dar trebuia să învingem la un scor mai mare. începem să ne organizăm pentru Liga Naţională, voi aduce un nou antrenor şi alte câteva jucătoare”, a spus Muntean.

După succesul de duminică, Cetate s-a distanţat la două puncte de HCM II Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc