AcasăSPORT"Leii" pierd din turaţie

„Leii” pierd din turaţie

prezentare-bc-timisoara-si-meci_307

BC Timişoara pare să nu traverseze o perioadă tocmai benefică. Echipa lui Srjdan Jovanovic a ajuns la a doua înfrângere la rând în Ligă, după 72-87 cu CSM Bucureşti. Pe cât de bine au terminat alb-violeții prima jumătate a sezonului, pe atât de slab au început-o pe cea de-a doua. Victoria entuziasmantă din urmă cu o săptămănă, împotriva campioanei CSU Ploiești, pare să fi stors ultimele picături de energie ale bănățenilor.

Lipsită de aportul lui Dominique Archie, ţinut în afara lotului pentru vizita de la Bucureşti, „leii din Banat” și-au etalat lipsurile încă din primul sfert, pierdut la o diferență de 11 puncte, 17-28. Până la pauza mare, diferența a rămas nemodificată, bucureștenii părând să găsească soluții la tot ceea ce încercau să pună pe tavă elevii lui Srdjan Jovanovic. Sfertul trei n-a făcut decât să aducă un avans de 20 de puncte pentru gazde, care şi-au permis să mai reducă din turaţie în ultimul sfert, fără ca acest lucru să afecteze „traiectoria” victoriei.

Ca de obicei, Zlatko Jovanovic a fost cel mai eficient jucător al Timișoarei, bosniacul trecându-și în cont un double-double, cu 16 puncte și 10 pase decisive. Au mai marcat pentru alb-violeți Jelenic – 11, Căpușan – 10, Derasimovic – 10, Popescu – 9, Gallimore – 9, Johnson – 4, Sarovic – 3. Î

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc