Acasă STIRI HUNEDOARA Liberalii hunedoreni îl susţin pe Crin Antonescu

Liberalii hunedoreni îl susţin pe Crin Antonescu

Mircea MolotDelegaţia Permanentă a PNL Hunedoara a decis să-l susţină pe Crin Antonescu pentru un nou mandat la conducerea partidului, dar şi pentru a candida la funcţia de preşedinte al României, în alegerile prezidenţiale din anul 2014.

Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Moloţ, care a spus că decizia de a-l susţine pe Crin Antonescu a fost luată cu unanimitate de voturi.

În ceea ce priveşte tema de discuţie lansată de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care a cerut să se facă alegeri interne pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României, Mircea Moloţ este de părere că demersul este inutil, atât timp cât candidatura lui Antonescu a fost stabilită deja de Congresul PNL si apoi de cel al USL.

Preşedintele PNL Deva, Tiberiu Balint, este de părere că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu ştie acest lucru şi îi aduce aminte că desemnarea lui ca prim ministru s-a făcut tot de către o structură de conducere a PNL şi nu prin alegeri interne.

„Candidatul PNL la preşedinţie a fost stabilit în urma unui congres şi sunt convins că şi domnul Tăriceanu îşi aduce aminte acest lucru. Dacă domnia sa vorbeşte de alegeri în rândurile membrilor de partid şi a simpatizanţilor- nu este cazul, pentru că nici atunci când domnul Tăriceanu a fost nominalizat ca premier nu s-a desfăşurat aşa ceva, ci tot un for superior de conducere superior al PNL l-a nominalizat pentru funcţie”, a afirmat liderul PNL Deva.

În ceea ce priveşte Congresul PNL, preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, este susţinut pentru un nou mandat în Biroul Permanent Central al partidului, structură din care face parte şi acum.

La Congresul PNL vor lua parte 45 de delegaţi din judeţul Hunedoara, filiala judeţeană fiind a doua din ţară ca număr de participanţi, după Bucureşti.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Pleci la munte? Află 4 lucruri de care trebuie să ții cont pentru o escapadă montană perfectă!

Zona montană este perfectă pentru o ieșire din oraș și pentru o gură de aer curat. Muntele este extrem de benefic pentru...

4 AVANTAJE și 4 DEZAVANTAJE pe care le are INTERNETUL în societatea contemporană

Odată cu apariția internetului, lucrurile au început să devină mai ușoare, mai dezvoltate și mai moderne. Procesele de comunicare, cele de plată,...

Totul despre PC-uri: Iată în ce mituri despre calculatoare nu mai trebuie să creadă persoanele din Vest în anul 2020!

Unii oameni au tendința de a crede tot ce aud, fără a se interesa dacă informațiile primite sunt corecte sau nu. Din...

Cum îți pregătești grădina pentru primăvară? 3 task-uri pentru sfârșitul sezonului rece

După ce te-ai convins că iarna s-a sfârșit și că temperaturile scăzute nu mai reprezintă o problemă, este timpul să îți pregătești...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: