AcasăSTIRIARADLicitaţia pentru autostrada Nădlac-Arad va fi reluată în ianuarie

Licitaţia pentru autostrada Nădlac-Arad va fi reluată în ianuarie

Licitaţia pentru lucrările la tronsonul de autostradă Nădlac-Arad va fi reluată în luna ianuarie, după ce Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a reziliat contractul cu firma Romstrade, condusă de omul de afaceri Nelu Iordache, din cauza mai multor nereguli constatate în derularea investiţiei.

Este vorba de tronsonul Nădlac-Pecica. Celălalt segment de autostradă, dintre Pecica şi Arad, este construit de o altă firmă, lucrările derulându-se fără probleme.

Premierul Victor Ponta a declarat că România suferă din cauză că firma Romstrade nu a respectat condiţiile de realizare ale tronsonului licitat de Romstrade, el acuzând în acest caz mai mulţi lideri politici din opoziţie.

„În luna ianuarie se va face o nouă licitaţie şi un alt antreprenor va reîncepe lucrările. Banii sunt. Problema este că, în acest moment, Comisia Europeană, pe bună dreptate, ne-a suspendat banii, dar nu doar pentru Nădlac-Arad, ci ni i-a suspendat pentru tot Programul Operaţional Sectorial Transporturi. Ca să ştiţi de ce nu avem bani nici pentru alte sectoare din ţară: pentru că doamna Boagiu, cu domnul Falcă, probabil, au furat din bani. Asta e! S-au încredinţat contractele greşit”, a spus Ponta, prezent la Arad, la sfârşitul săptămânii trecute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc