Acasă STIRI Licitația pentru marcaje și indicatoare rutiere pentru bulevardul din Lupeni, anulată

Licitația pentru marcaje și indicatoare rutiere pentru bulevardul din Lupeni, anulată

[ad_1]

Primăria Lupeni a scos la licitație achiziționarea de marcaje și indicatoare rutiere. Acestea urmau să fie montate pe principala arteră din municipiul Lupeni odată ce va fi finalizată procedura. Numai că licitația în cauză a fost anulată. Iar procedura trebuie reluată.

Nimeni interesat

Licitația pentru marcaje și indicatoare rutiere nu a atras nicio ofertă. Acesta este și motivul pentru care a fost anulată. Ofertele puteau fi depuse până pe 24 februarie, însă nimeni nu a fost interesat de această licitație. Procedura va fi reluată și asta pentru că bulevardul din municipiul Lupeni are nevoie de marcaje, dar și de indicatoare rutiere.

Achiziționarea și montarea de ”Marcaje rutiere – Indicatoare rutiere, separatoare de benzi de circulație, accesibilizare treceri de pietoni (furnizare și montare)” a fost publicată anul acesta.

Achiziția face parte din proiectul „Modernizare Strada Tudor Vladimirescu (Bulevard)”, în valoare de peste 6,9 milioane de lei.

Prin modernizarea bulevardului, administrația locală din Lupeni și-a propus scăderea emisiilor de carbon, descongestionarea traficului, dar și asigurarea un serviciu eficient de transport public de călători și îmbunătățirea condițiilor pentru utilizarea modurilor nemotorizate de transport.

Primarul Lucian Resmeriță spunea că modernizarea principalei artere din Lupeni va aduce o bandă destinată traficului mijloacelor de transport. Proiectul de pe bulevard a ținut cont  de implementarea unui alt proiect pe fonduri europene, linia de autobuze electrice care va lega localitățile din Valea Jiului.

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: