AcasăSTIRILOCURI de MUNCĂ în ALBA: 299 posturi în Alba Iulia, Aiud, Blaj...

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 299 posturi în Alba Iulia, Aiud, Blaj și Sebeș. Oferta completă prin AJOFM

[ad_1]

Un scandal între două familii a izbucnit sâmbătă, în localitatea Dăroaia din Roșia Montană. Potrivit polițiștilor trei persoane au fost reținute în urma scandalului.

Mai multe rude ale primarului din Roșia Montană, Eugen Furdui, au fost implicate în scandal. Primarul a declarat pentru alba24.ro, că el nu s-a aflat în zonă, dar în conflict a fost implicat fratele, sora și un nepot al acestuia. 

Scandalul a izbucnit de la un teren pentru care luptă ambele părți. Potrivit polțiștilor trei persoane au fost reținute dintre cele care au intrat în conflict cu rudele primarului. 

Comunicatul poliției

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Abrud au reţinut trei bărbați din localitatea Dăroaia care sunt cercetați pentru lovirea sau alte violențe și amenințare.

Aceștia ar fi lovit și amenințat pe alte două persoane, pe fondul unor neînțelegeri privind posesia unui teren.

La data de 28 martie 2021, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de trei bărbați, de 30, 51 și 56 de ani, toți din localitatea Dăroaia, comuna Roșia Montană, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

În sarcina acestora sa reținut faptul că, în după-amiaza zilei de 27 martie 2021, ar fi lovit cu o bară metalică și o bucată de lemn și ar fi amenințat pe un bărbat și o femeie, pe fondul unui conflict spontan, privind posesia unui teren.

În cursul zilei de azi, 29 martie 2021, reținuții vor fi prezentați în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

UPDATE: 

Reprezentantul uneia dintre familiile implicate în scandal a transmis redacției un punct de vedere legat de incident, pe care îl redăm mai jos.

”Numele meu este Petaca Sebi Stelian și în urmă cu câteva ore am văzut o postare cu mărturie  mincinoasă….  a  primarului comunei Roșia Montana.

El a fost  implicat în aceste acte de violență manifestate de nepoții săi Raul Botar și Robi Botar și de ademenea si mama lor plus fratele său  Furdui Emilian (Puiu) care deține SC Maranata SRL și alte afaceri.

Sunt  băiatul  victimelor care au fost arestate (puteți verifica că nu există nici un fel de mandat de  arestare preventivă pe numele părinților mei și al fratelui meu…).

Balea Cristi a preluat cazul mamei mele și este finul primarului Eugen Furdui  (primar al comunei). Menționez că mama acestor doi foști recidiviști au agresat-o și au bruscat-o pe sora mea înainte cu o săptămână (implicați au fost Bota Miluca și Raul Bota) iar scandalul cu drujba a fost provocat de mama și famila primarului.

În cele din urmă v-aș ruga respectuos și cu multă stimă să îmi publicați acestă mărturie.”



[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc