Acasă STIRI ARAD Lotul 1 al Autostrăzii Nădlac – Arad scos din nou la licitație,...

Lotul 1 al Autostrăzii Nădlac – Arad scos din nou la licitație, după rezilierea din 2012 a contractului cu firmele lui Nelu Iordache

69 de milioane de euro este valoarea pentru care CNADNR a scos, în 9 aprilie, la licitație lotul 1 al autostrăzii Nădlac-Arad. Demersul este unul mult întârziat, în condițiile în care contractul pentru lotul respectiv fusese inițial acordat omului de afaceri Nelu Iordache, dar care a fost apoi reziliat în toamna trecută. Consortiul Romstrade al omului de afaceri arădean a pierdut atunci contactul, fiind invocate întârzierile mari în executarea lucrărilor. De această dată, CNADNR îl obligă pe cel care va câștiga licitația să finalizeze cei 22,218 kilometri, la care se adaugă și 6,62 km – drumul de legătură cu DN7-  în maximum 12 luni de la încheierea contractului.În anunțul  de participare la licitatie se precizează că valoarea estimată minimă a contractului este de 304.015.340,26 RON fără TVA și include și suma de 30.401.534,03 RON fără TVA, reprezentând cheltuieli diverse și neprevăzute în procent de 10% din valoarea estimată.


În anunțul  de participare la licitatie
 se precizează că valoarea estimată minimă a contractului este de 304.015.340,26 RON fără TVA și include și suma de 30.401.534,03 RON fără TVA, reprezentând cheltuieli diverse și neprevăzute în procent de 10% din valoarea estimată. Pe de altă parte, valoarea maximă estimată de CNADNR este de  364,8 milioane de lei.

Ofertele pot fi depuse până pe 3 iunie, iar pe 4 iunie urmând a fi deschise și prezentate.

Autostrada Nadlac – Arad face parte din Coridorul IV Paneuropean Nadlac – Constanta. Lotul 1 al autostrazii se va conecta cu Lotul 2 aflat deja in executie (cca 16 km) si cu cu reteaua de autostrazi  din Ungaria, cu Autostrada M43 MAKO – NAGYLAK.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 sfaturi pentru a-ți crea o baie uimitoare

Băile sunt, în general, mult mai mici decât, să zicem, o bucătărie, o cameră de zi sau un dormitor, ceea ce înseamnă...

Măsuri decise de CJSU Alba pentru comunele Noșlac și Sohodol. Ce restricții trebuie respectate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a decis miercuri măsuri pentru comunele Noșlac și Sohodol. Acestea intră în vigoare de joi, 22...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: