AcasăADMINISTRATIELuptătorul K1 Ionuţ Iftimoaie îşi cere banii de la Primăria Hunedoara

Luptătorul K1 Ionuţ Iftimoaie îşi cere banii de la Primăria Hunedoara

ionut-iftimoaieLuptătorul K1 Ionuţ Iftimoaie a dat în judecată Primăria Hunedoara şi a câştigat procesul, după ce administraţia locală nu şi-a onorat obligaţiile de plată într-un contract încheiat cu firma de pază a sportivului.

Iftimoaie s-a întâlnit cu primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, şi au stabilit un grafic de eşalonare a datoriei de 400.000 de lei pe care Consiliul Local o are faţă de firma de pază Respect Security. Contractul a fost încheiat de fosta administraţie locală, care a beneficiat de serviciile de pază, dar a uitat să-şi achite obligaţiile financiare.

„Eu mi-am plătit salariaţii, deşi Primăria Hunedoara nu mi-a achitat serviciile făcute, după ce am câştigat prin licitaţie contractul respectiv. Eu respect oamenii, am un nume, nu vreau să mi-l murdăresc. Restanţa este veche de un an”, a declarat Iftimoaie.

În urma înţelegerii încheiate cu primarul Viorel Arion, o primă tranşă din datorie va fi plătită în luna ianuarie, ceea ce va permite Primăriei Hunedoara să evite situaţia stânjenitoare a conturilor blocate de popririle executorilor judecătoreşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc