AcasăSTIRIHUNEDOARAMagazinul Real din Deva se închide. Vezi când

Magazinul Real din Deva se închide. Vezi când

Odată cu vânzarea de către Grupul de retail Metro AG  a operaţiunilor Real din România, Polonia, Rusia şi Ucraina companiei franceze Auchan în septembrie anul trecut, francezii au anunțat că toate magazinele preluate vor intra într-un amplu proces de re-branding. Printre ultimele magazine din rețea care vor căpăta sigla Auchan este și cel din Deva.

Hipermarketul Real din Deva urmează să fie închis în perioada 17-27 martie 2014 pentru rebranding. În acest interval, francezii de la Auchan vor rearanja marfa, vor face toate ajustările necesare la nivel de logistică și, mai ales, vor înlocui sigla Real cu Auchan. Hipermarketul din municipiul Deva face parte din ultimul lot de magazine care intră în procedura de rebranding. Salariații Real au fost informați că nu se vor face concedieri, cel puțin în perioada următoare, ei urmând a fi preluați odată cu business-ul.

În 12 septembrie 2013 a fost finalizată tranzacția AuchanReal vizând achiziția a 20 de hipermarketuri Real în România, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între  Grupul Auchan și Metro Group și a validării primite din partea Consiliului Concurenței din România la sfârșitul lunii iulie 2013. Convergența celor 20 de magazine și trecerea sub marca și comerțul Auchan trebuie să se realizeze  în mai puțin de un an.

Prioritățile noastre, în această perioadă, sunt: integrarea celor 5000 de noi colaboratori, oferind fiecărui colaborator șansa la reușită, cucerirea și fidelizarea de noi clienți, propunându-le un comerț bazat pe discountul  generalizat, cu o gamă vastă și pertinentă de produse de calitate, ieftine și la cele mai mici prețuri și construirea unei companii lider și responsabile.”, a declarat Patrick Espasa, Director General Auchan România.

În urma tranzacţiei, Auchan România a ajuns la 31 de magazine deschise, cu o suprafata de vanzare de peste 250.000 metri patrati, peste 10.000 de angajati, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienti si o cifra de afaceri cumulata de peste 4,5 miliarde de lei (fara taxe).

3 COMENTARII

  1. Pt mine Real-ul era singurul magazin de unde aveai ce alege…Stiu din proprie experienta si din mai multe opinii ca Auchan scoate de la vanzare multe marci cunoscute , si nu le inlocuiesc cu altele ci doar aduc brandul propriu…Acuma ramane sa vedem ce vor pune la vanzare….

  2. La un moment dat erau niste zvonuri cum ca ar uni Jisk cu galeria Real pentru a face mai mult spatiu noului Auchan. Stie cineva ceva legat de chestia asta ? Se mai face ? Teoretic Auchan ar necesita un spatiu mai mare…. Sunt curios. Bine ca se face. Trebuia adusa o schimbare….

    • Avand in vedere ca sta inchis numai 10 zile, nu au cum sa faca si extindere. Si in alte orase au schimbat doar sigla, au bagat ceva produse de-ale lor si cam atat. aceeasi marie cu alta palarie. adevarul e ca realul arata jalnic acuma si nu mai gasesti mai nimic pe la raioane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc