AcasăADMINISTRATIEMandatul președintelui CJ Hunedoara a încetat.

Mandatul președintelui CJ Hunedoara a încetat.

Mircea Ioan Moloț, cel care timp de zece ani a condus Consiliul Județean Hunedoara, fiind considerat unul dintre baronii liberali din România, a rămas fără funcție. Mandatul de preşedinte al CJ Hunedoara a încetat, la doar  câteva zile după publicarea sentinţei prin care acesta a fost declarat incompatibil.

Prefectura Hunedoara a anunțat încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului lui Moloț, după ce a luat act de decizia din justiție privind dosarul în care Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în care s-a aflat Mircea Moloț în perioada 2008 – 2009.

[quote_box_center]Se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de Preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, exercitat de domnul Moloţ Ioan Mircea, ca urmare a încălcării regimului juridic al incompatibilităţilor, constatat de Agenţia Naţională de Integritate prin Raportul de evaluare nr. 27000/G/II/21.05.2012, rămas definitiv ca urmare a Deciziei nr. 133 din 21.01.2015 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti. Prezentul ordin poate fi contestat de dl. Moloţ Ioan Mircea în termen de 10 zile de la comunicare la instanţa de contencios administrativ.” a anunțat Prefectura Hunedoara.[/quote_box_center]

În 21 ianuarie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a respins recursul înaintat de Mircea Ioan Moloţ împotriva unei decizii a Curţii de Apel Alba Iulia, prin care a fost declarat incompatibil.

Mircea Moloţ a fost pus sub învinuire într-un dosar de corupţie, el fiind deja suspendat din funcția de președinte al CJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc