Acasă ADMINISTRATIE Manifestări de 1 Decembrie. Bradul din faţa Primăriei Deva măsoară 15 metri

Manifestări de 1 Decembrie. Bradul din faţa Primăriei Deva măsoară 15 metri

Un brad înalt de 15 metri a fost ridicat în Piaţa Unirii, din centrul vechi al municipiului Deva, locul stabilit de autorităţi pentru desfăşurarea tuturor manifestărilor de sărbătoare din luna decembrie, începând cu cele dedicate Zilei Naţionale şi finalizând cu un program de Revelion în aer liber.

Bradul de Crăciun a fost asigurat prin bunăvoinţa ocolului silvic din comuna Dobra. El măsoară 15 metri şi este împodobit de sărbătoare. Din Piaţa Unirii şi pe întreg centrul vechi al oraşului au fost amplasate 15 căsuţe din lemn ce sunt puse la dispoziţia comercianţilor care doresc să participe la Târgul de Iarnă ce va avea loc în perioada 1-31 decembrie”, a declarat primarul municipiului Deva, Petru Mărginean.

Autorităţile au instalat în Piaţa Unirii o scenă ce va fi folosită şi la manifestările dedicate Zilei Naţionale, de sâmbătă, la ora 10.30, şi care includ alocuţiuni despre însemnătatea momentului Marii Unirii de la 1 Decembrie, o slujbă religioasă şi o defilare a militarilor de la unităţile din municipiu.

“Ţin să le urez tuturor locuitorilor judeţului Hunedoara un sincer “La mulţi ani!”, cu ocazia Zilei Naţionale a României”, a spus prefectul judeţului, Sorin Adrian Vasilescu.

Momentul festiv din Piaţa Unirii se va încheia cu un recital susţinut de solistul de muzică populară Ioan Bocşa şi grupul vocal ‘Icoane’, urmat, în cursul după-amiezii, de concerte de muzică populară şi uşoară.

Târgul de Iarnă va fi inaugurat sâmbătă seara cu un foc de artificii, la ora 18.00, pe scena amplasată în piaţă fiind programate, la fiecare sfârşit de săptămână, diverse recitaluri de colinde, prezentări ale unor obiceiuri populare locale sau programe artistice pregătite de şcoli, licee şi Palatul Copiilor din Deva.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Cum să alegi cadouri practice, dar în același timp speciale pentru bărbați?

Cu siguranță, ai fost cel puțin o dată în impas în alegerea unui cadou potrivit pentru un bărbat. Și pe bună dreptate,...

Trei elemente care nu trebuie să lipsească atunci când îți amenajezi noua ta baie

Noul tău apartament reprezintă una dintre bucuriile vieții și cu siguranță că vrei să îl decorezi exact așa cum ai visat întotdeauna....

Pandemia Covid-19 și tehnologia schimbă peisajul serviciilor de asigurări – 3 beneficii pentru șoferi

Tehnologia schimbă tot mai mult modul în care interacționăm, comunicarea prin intermediul unui ecran devenind astăzi norma. Pentru generațiile de copii care...

Vrei să te bucuri de un aer mai curat în propria locuință? Iată ce trebuie să faci!

Cu siguranță știi deja că este extrem de important ca aerul din casă să fie cât mai curat și mai ușor de...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: