Acasă STIRI Mascații au ridicat ”ostaticii” culcați la pământ din restaurante

Mascații au ridicat ”ostaticii” culcați la pământ din restaurante

[ad_1]

Dacă nu ar fi ilegal, ar fi de râs. Faze penibilo-comice la descinderile echipelor de intervenție în localurile din municipiul Petroșani. Este vorba despre acele localuri în care nu au fost respectate reglementările impuse de  scenariul roșu.  Mascații au scos mai mulți ”ostatici – petrecăreți” din localuri. Sancțiuni au fost aplicate și organizatorilor, dar și petrecăreților. 

Se caută influența…

”Așa și… de ce să nu petrecem dacă și X o face?! Că politicienii încalcă legea, că polițiștii al fel, că procurorii în aceeași măsură”..

Ei bine, așa și…  pentru că ”statul – ca entitate – face legi. Ele trebuie respectate. Sunt la capitolul impuse. Toți cei care nu le respectă sunt obligați să răspundă. Statul nu este un om, ci un sistem. Sistemul trebuie să fie funcțional.  În jurul statului – ca entitate, repet, trebuie creat scut. Pentru că omul care pune sistemul în funcțiune poate fi schimbat dacă nu e ceea ce trebuie. Pornind de la această teorie, simplă, de abecedar, orice căutare de scuză, este inutilă. Și, culmea, ilegală.

112 și un singur nino-nino… la poarta localului deținut de Sorin Avramescu

Peste 100 de persoane… cifre exacte nu-și asumă nicio instituție hunedoreană să ofere oficial (că poate-poate mai scapă cine poate)… au fost scoase din restaurantul Belle Epoque din municipiul Petroșani. Restaurantul în cauză este deținut de omul de afaceri Sorin Avramescu, fostul cumnat al lui Adrian Gărdean. Om de afaceri bucureștean implicat în dosarul Gala Bute. Evident, om de afaceri și…. ”dezimplicat” din acest dosar. Acest detaliu este așa pentru stabilirea tabloului complet al unei posibile influențe la nivelul organelor statului din județul Hunedoara, timorate și îngenunchiate de prea mulți ani ca să le mai știu numărul. Și care au abordat metoda struțului în ultimele ore. Și în ultimele ore.

Petrecerea organizată în acest local a fost destabilizată de organele de intervenție care au fost solicitate prin 112.

Adică, metoda aceea instituțională la care ești obligat să intervii, pentru că trebuie să faci raport de activitate. Adică să explici toată acțiunea, cu tot cu măsuri.

Descrierea evenimentului este una creată din poveștile martorilor. Unii șocați de ce au trăit, alții surprinși de ce au găsit la fața locului.

După mai multe încercări repetate de a intra în restaurant, fără sorți de izbândă, reprezentanții restaurantului nerăspunzând la solicitările polițiștilor, organele au apelat la intrarea în forță cu ajutorul mascaților.

Acțiune ce s-a transformat într-o descindere efectivă cu forțe sporite ale poliției și ale jandarmeriei (a se citi mascați). Petrecăreții, unii culcați pe jos, alții ascunși, alții refugiați prin alte săli ale restaurantului au fost legitimați și sancționați de către echipele de control.

Potrivit surselor Gazetei de dimineață, participanții la petrecerea desfășurată sub incidența scenariului roșu au fost sancționați cu suma de 500 de lei de persoană, iar partea de administrare a localului cu suma de 2.000 de lei plus dosar de cercetare penală. (Detalii pe care le vom putea certifica numai după ce instituțiile statului vor înțelege să furnizeze informații oficiale, fără a ne mai periclita liberul acces la informațiile publice).

Informațiile preliminare indică faptul că la Belle Epoque se aflau mai mulți polițiști. În interior, la categoria ”petrecăreți – ostatici”.

Petrecerea ilegală era una în familia unei femei de afaceri din Petroșani. Informațiile GDD arată că este vorba despre Mihaela Dolu. Femeie de afaceri care este cunoscută în gruparea PSD Hunedoara / Petroșani, fiind în staff-ul de campanie al administratorului public Costel Avram.  Mihaela Dolu, bunica, copilului botezat este mamă de polițiști.

Cu alte cuvinte, botezul de la Belle Epoque era al copilului unor polițiști.

Informații oficiale, de confirmare a surselor GDD, încă așteptăm de la IPJ Hunedoara. O solicitare în acest sens, i-am făcut și ministrului de Interne, Lucian Bode.

Nici Leo nu a scăpat de muzicuța polițiștilor.

Cunoscutul cântăreț din zona Văii Jiului, Leo Cosma, a fost și el în centrul atenției. Localul acestuia a figurat și el pe lista ”cotrobăitorilor” de ”ostatici-petrecăreți”. Aici, surprinșii ar fi născut legenda videoclipului. Doar că figuranți în așa-zisul videoclip au devenit înșiși mascații.

material în curs de actualizare

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Cum poți arăta fabulos toamna. 3 trucuri pe care le folosesc specialiștii pentru ținute senzaționale

Toamna a venit, iar temperaturile de vară au fost înlocuite cu unele mult mai scăzute, puloverele, jachetele sau pardesiile făcându-și loc rapid...

Vrei să-ți pregătești mașina pentru iarnă? Iată 6 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci înainte de prima ninsoare

Să petreci timp asigurându-te că mașina ta este pregătită pentru iarnă nu numai că te poate ajuta să previi o avarie sau...

Vrei să îți menții angajații fericiți și motivați? Află cum să organizezi un teambuilding de succes!

Dacă și tu ești antreprenor, atunci probabil că știi deja cât de importantă este echipa pe care ți-o formezi și care va...

Ce ingrediente sa incluzi in rutina de ingrijire a pielii pentru rezultate uimitoare

Ingrijirea pielii este importanta atat pentru a avea un ten care sa arate impecabil, cat si pentru a-i pastra sanatatea. In ultimii...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: