AcasăADVERTORIALMergi cu bebelușul la munte? Iată ce accesorii să iei neapărat cu...

Mergi cu bebelușul la munte? Iată ce accesorii să iei neapărat cu tine!

Vacanțele cu cei mici se schimbă inevitabil. Mai ales în perioada imediat după naștere, e nevoie ca părinții să aibă o atenție deosebită pentru siguranța copilului, atunci când merg împreună cu el în concediu. Indiferent de destinație, trebuie să te asiguri că ai toate condițiile necesare pentru micuț. 

Mai ales pentru munte, trebuie să iei în considerare o mulțime de lucruri, de exemplu că veți merge mult pe jos. Hotărăște atent ce echipament să iei cu tine, ca să petreci o vacanță fericită alături de micuț. Obiectele de care ai nevoie variază de la cele necesare în mașină, până la jucăriile care pot să îl liniștească.

Iată ce accesorii pentru bebeluș să iei cu tine în vacanța la munte!

  • Scaun auto 

Scaunul auto trebuie ales cu atenție, ca să ofere protecție din toate punctele de vedere. Cele mai indicate sunt cele cu protecție laterală și care pot fi întoarse la 360 de grade, pentru ca cel mic să stea cu fața la drum sau invers, în funcție de nevoi. 

  • Un pătuț sau un coșuleț

Întreabă înainte de plecare la unitatea de cazare dacă au disponibile paturi pentru bebeluși. Dacă nu, ia neapărat unul de acasă. Ca să fii pregătit pentru orice condiții de cazare, e indicat să te asiguri că bebelușul are un spațiu unde să se simtă în siguranță. 

Dacă doarme cu părinții în pat, coșulețul e o variantă bună, pentru ca acesta să aibă spațiul necesar pentru o odihnă benefică. Pentru confortul optim al copilului poți comanda pătuțuri pliante, pentru că micuțul va avea astfel un loc separat, cu toate accesoriile de care e nevoie (organizator, plasa de țânțari, saltea pliabilă).

  • Păturica preferată

Dacă iei păturica care îi place bebelușului, acesta va fi protejat de frig, dar se va simți și în siguranță în noul mediu, pentru că se va simți mai liniștit având un obiect familiar.

  • Marsupiu pentru bebe

Acesta este un accesoriu esențial atunci când trebuie să mergi mult. Acesta poate fi folositor mai ales în gări, la aeroport, în oraș sau alte locuri aglomerate. 

  • Jucăriile preferate

Ca acasă, jucăriile sunt indispensabile, pentru că acestea îl ajută de asemenea pe copil să fie mai calm în fața noilor provocări. Poți lua ursuleții de pluș sau jucăriile pentru pătuț și cărucior pe care le preferă.

  • Termometrul

Termometrul este important pentru a identifica orice problemă. Uneori, temperatura mare îți poate indica prezența unei infecții. Cele mai indicate pentru bebeluși sunt aparatele care măsoară temperatura în ureche.

  • Hainele potrivite

Ia în considerare temperaturile din zona în care mergi. Dacă te aștepți să fie frig, alege haine care să fie ușor de îmbrăcat în straturi și căciuli din materiale călduroase. Pentru vară, sunt indicate bluzele răcoroase cu mânecă lungă și pantalonii lungi, pentru că astfel nu există riscul ca pielea copilului să fie afectată de soare. Și pălăriile sunt de luat în considerare pentru protejarea feței.

Atunci când copilul e în primele luni de viață, vacanțele trebuie să fie planificate cu foarte multă atenție. În cazul unui concediu la munte, gândește-te bine la fiecare etapă a călătoriei – de la drumul cu mașina, până la timpul petrecut în camera de hotel. Dacă iei accesoriile necesare, vă veți bucura din plin de primele călătorii împreună.

Sursa foto: Storyblocks.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc