AcasăȘTIINȚĂ & TEHNOLOGII NOIMicrosoft se pregătește să reintre pe piața telefoanelor inteligente

Microsoft se pregătește să reintre pe piața telefoanelor inteligente

Marea revenire promisă de Microsoft pentru piața dispozitivelor mobile ar putea avea loc anul viitor și nu oricum, ci un dispozitiv care să atragă toate privirile. Revenirea Microsoft, care a stat sub semnul întrebării în ultimii ani, se pare că se va produce prin intermediul unui smartphone pliabil, pe care inginerii companiei îl numesc intern Project Andromeda.

Informația vehiculată de unul din jurnaliștii apropiați de gigantul american, Brad Sams, descrie un dispozitiv care va surprinde pa toată lumea prin formatul său dar și prin funcționalitatea pe care o va oferi. Acest lucru ar fi posibil dacă Microsoft va folosi pe acesta ca sistem de operare chiar Windows – lucru foarte posibil, care s-ar potrivi foarte bine strategiei Microsoft care creionează un sistem de operare universal, ce poate fi folosit pe toate dispozitivele indiferent de formatul acestora.

Un smartphone pliabil cu Windows 10, care să se transforme într-o tabletă de cel puțin 7 sau 8 inch când este deschis, ar putea oferi utilizatorilor o funcționalitate superioară celei pe care o pot oferi Android sau iOS, plus cea mai simplă sincronizare cu documentele și mediul de lucru de pe PC-urile cu Windows. 2019 pare să fie un an aglomerat pentru Microsoft, companie care, pe lângă marea revenire pe piața smartphone-urilor cu un dispozitive pliabil, ar mai pregăti o serie întreagă de produse noi pentru zona de consumer. În fruntea listei vehiculate în mod neoficial se află două noi versiuni ale consolei Xbox One, noi laptopuri din seria Surface care se vor baza pe soluții furnizate de AMD (în loc de Intel, cum era cazul până acum) și o nouă tabletă Surface Pro care să concureze cu noul iPad Pro. Tot anul viitor Microsoft și-ar putea lansa primul difuzor inteligent sub brandul Surface, cu care să concureze pe o piață dominată în prezent de Google și Amazon.

 

Sursa: profit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc