AcasăALERTAMihai Câmpineanu, de la Şuie Paparude, a făcut infarct pe scenă la...

Mihai Câmpineanu, de la Şuie Paparude, a făcut infarct pe scenă la Timișoara

Mihai Câmpineanu, membru al formaţiei Şuie Paparude, se află internat într-un spital din Timişoara, după ce a făcut infarct la sfârşitul unui concert susţinut în oraş.

Michi, cum îi spun prietenii, a ajuns la spital, după ce s-a prăbuşit pe scenă, la Timişoara, în timpul unui concert. Medicii spun că artistul a suferit un infarct şi apoi a intrat în moarte clinică, iar starea lui este foarte gravă, aflându-se în comă profundă de gradul III. Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara i-au montat două stenturi lui Mihai Câmpineanu, dar specialiştii sunt rezervaţi în privinţa stării neurologice a artistului. Colegii de trupă au declarat că Mihai Câmpineanu le-a spus că are dureri puternice în zona pieptului, apoi s-a prăbuşit la pământ. În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

De vină sunt stresul şi oboseala. Cu o zi înainte am avut concert în Arad, apoi la Timişoara. S-a stresat mult şi cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, în concert la Timişoara. Era foarte foarte obosit”, a declarat colegul acestuia de la Şuie Paparude, Mihai Dobre.

Directorul medical al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Constantin Luca, a declarat  că medicii vor ţine cont de dorinţa familiei şi nu vor mai face declaraţii oficiale despre starea de sănătate a lui Mihai Câmpineanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc