Acasă AUTOSTRAZILE LA CONTROL Ministrul demisionar al Transporturilor, vizită pe șantierul autostrăzii Lugoj – Deva

Ministrul demisionar al Transporturilor, vizită pe șantierul autostrăzii Lugoj – Deva

Extrem de activ de când este demisionar, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a fost astăzi într-o vizită pe loturile 3 și 4 ale autostrăzii Lugoj – Deva pentru a verifica stadiul lucrărilor.  El și-a exprimat deplina încredere în constructor, apreciind buna organizare și mobilizare.

Ministrul a vorbit cu constructorul și cu privire la descărcarea de la nodul Holdea, pentru a se asigura că nu vor fi probleme în acest sens.

”Eu am deplină încredere, că împreună cu inginerii voștri, știți ce aveți de făcut. Se pot face lucrări grele, importante și la timp și în România”.

În ceea ce privește lotul 4 al acestei autostrăzi, Ministrul Transporturilor a declarat: ”Apreciez eforturile pe care le-a făcut antreprenorul de pe lotul 4, (…) am văzut că aici este o bună organizare și o bună dotare tehnică astfel încât lucrările să avanseze”.

Cu această ocazie, Ministrul Transporturilor, Lucian Șova a mai precizat și faptul că astăzi s-a semnat contractul privind proiectul Centura București, având ca obiect construcția a peste 90 km de drum în regim de autostradă, dar a mai vorbit și de alte proiecte prezente și viitoare.

Cele două loturi de autostradă ar fi trebuit sa fie finalizate în luna decembrie, însă problemele întâmpinate de constructor au condus la întârzieri. Lucian Șova nu a dat niciun termen concret pentru finalizarea lucrărilor.

Sursa text, foto, video: CNAIR

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Cum transformi bucătăria bunicii într-un spațiu modern, fără să renunți la farmecul copilăriei

Copilăria înseamnă pentru mulți perioada petrecută în casa bunicilor. O mulțime de sentimente frumoase îi copleșesc, așa că nu e de mirare...

3 moduri inedite prin care îți poți reduce stresul prin cumpărături inteligente

Probabil știi deja că atunci când ești stresată preferi să faci o sesiune de cumpărături fie, online, fie vizitând magazinele unui centru...

Este grădina ta pregătită pentru temperaturi scăzute? Iată 4 lucruri pe care să le faci iarna

Din momentul în care iarna își intră în drepturi și temperaturile foarte scăzute sunt prezente din ce în ce mai des, grădina...

Îți plac sporturile de iarnă? Află cum poți să nu te expui riscurilor accidentelor pe pârtie!

Sporturile de iarnă reprezintă unele dintre cele mai plăcute activități din sezonul rece, iar un cer albastru, soarele și cele mai bune...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: