AcasăSTIRIMinoră violată de mai multe ori. Agresorul o aștepta în drum spre...

Minoră violată de mai multe ori. Agresorul o aștepta în drum spre casă

[ad_1]

O fetiță din județul Hunedoara a trăit un adevărat calvar în ultimii ani. A fost violată de mai multe ori, de același individ. După ultimul atac al agresorului, fata, care acum are abia 14 ani, și-a făcut curaj și a povestit totul. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Atacul, într-un imobil abandonat

Trauma copilei a început în anul 2016. Pe atunci avea doar 9 ani. Anchetatorii spun că drumul de la școală spre casă al copilei trecea prin dreptul unui imobil părăsit. Aici a fost violată. Repetat.

”Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că inculpatul DIP, în cursul lunilor septembrie 2016 și septembrie 2019, a întreținut raporturi sexuale cu persoana vătămată VAE, în prezent în vârstă de 14 ani, prin constrângerea acesteia, exercitată prin acte de agresiune fizică, dar și prin punerea și profitarea de imposibilitatea acesteia de a se apăra și de a-și exprima voința (infracțiunile de viol în formă consumată), iar în data de 24.02.2011 a încercat să întrețină cu aceeași persoană vătămată raporturi sexuale prin constrângere (infracțiunea de viol în forma tentativei)”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Agresorul a fost prins, după ce copila a făcut plângere și a spus prin ce a trecut. Astfel, bărbatul a fost reținut joi, pentru 24 de ore. Astăzi-vineri, Judecătoria Deva a admis cererea de arestare preventivă a violatorului.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc