AcasăSTIRICARAS-SEVERINMoartea copilului de doi ani, învăluită în mister

Moartea copilului de doi ani, învăluită în mister

Misterul decesului minorului de doi ani din Caraş-Severin, dispărut din faţa casei şi apoi găsit decedat după două zile, se adânceşte. La autopsie nu a putut fi stabilită cauza morţii.

Cazul copilului de doi ani din Caraş-Severin, care a fost găsit mort după ce a dispărut de acasă, rămâne în continuare învăluit în mister. Părinții au fost audiați ore întregi, dar anchetatorii au fost nevoiţi să le dea drumul acasă,   întrucât, rezultatele autopsiei nu au putut stabili cu certitudine cauza morții. La efectuarea autopsiei,  medicii nu au găsit nicio urma de violență, iar varianta asfixierii cade şi ea. Ancheta a ajuns, deocamdată, într-un punct mort, aşa că astăzi poliţiştii vor relua audierile persoanelor care ar fi putut fi implicate în acest caz.

Anchetatorii trebuie să explice  cum un copil de doar doi ani a ajuns la o distanţă apreciabilă faţă de casă, pe un deal, fiind găsit abia după 48 de ore de la dispariţie în puţul unei mine părăsite de la Ocna de Fier. Mai mult, sunt necesare teste suplimentare pentru a stabili clar în ce fel şi-a găsit sfârşitul micuţul, toate variantele posibile rămânând în continuare în picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc