AcasăSTIRIModernizarea infrastructurii școlare continuă la Lupeni

Modernizarea infrastructurii școlare continuă la Lupeni

[ad_1]

Un proiect important pentru comunitatea din Lupeni a fost reluat de curând. Proiectul, unul pe fonduri europene, prevede modernizarea unei grădinițe din cel mai vestic municipiu al Văii Jiului.

Contract semnat, lucrări reluate

Contractul pentru proiectul ”Grădinița viitorului” a fost semnat anul trecut. După parcurgerea etapelor, s-a ajuns și la munca efectivă de modernizare a imobilului. În urmă cu câteva zile constructorul a reluat lucrările la grădiniță.

Proiectul prevede reabilitarea și echiparea grădiniței, precum și reabilitarea aleilor de acces, sau a zonei de joacă. Investiția este una importantă. Mai ales că în o primărie cum este cea de la Lupeni nu are la dispoziție sume mari de bani pentru investiții. Fondurile europene reprezintă astfel o șansă bună pentru dezvoltarea comunității.

Proiectul ”Grădinița viitorului” are o valoare de 9.457.471,96 lei. Acest proiect cuprinde reabilitarea, modernizarea și dotarea grădiniței de pe strada Tineretului, din Cartierul Viitorului, dar și  reabilitarea aleilor de acces la grădiniță, a trotuarelor și a infrastructurii rutiere aferente, în suprafață de aproximativ 10.000 mp, în zona dintre străzile Viitorului si Tineretului”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Grădinița va avea un lift exterior, dar și o curte în care vor exista zone pentru joacă, precum un circuit, gazon, sau mobilier de joacă.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc