Acasă ALERTA Municipiul Hunedoara şi cinci sate, fără gaz metan pentru trei zile

Municipiul Hunedoara şi cinci sate, fără gaz metan pentru trei zile

flacara_aragazCâteva mii de abonaţi din municipiul Hunedoara şi satele Hăşdat, Teliucu Inferior, Zlaşti, Boş şi Răcăştie vor rămâne fără gaz metan, timp de aproape trei zile, din cauza unor lucrări pe care compania de distribuţie le va executa pe reţea, începând de miercuri, 20 martie.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Hunedoara, furnizarea gazului metan va fi întreruptă de miercuri, ora 8.00, până vineri, 22 martie, la ora 20.00.

Măsura este una delicată, deoarece în municipiul Hunedoara, 80% din populaţie se încălzeşte folosind centrale termice pe gaz metan şi convectoare de căldură. Din păcate, temperaturile de afară sunt relativ scăzute, iar vremea nu pare că ar da semne de încălzire, în următoarele zile.

Compania care distribuie gazul metan în judeţul Hunedoara a transmis câteva precizări pentru ca abonaţii să nu fie în pericol atunci când furnizarea gazului va reveni la normal.

În vederea prevenirii oricăror incidente, în perioada în care gazul metan va fi întrerupt, consumatorii casnici vor închide toate robinetele de la punctele de consum. Robinetele vor rămâne închise până la momentul anunţat pentru reluarea furnizării gazului metan.

După ce instalaţiile vor fi încărcate cu gaz metan, consumatorii vor aprinde flăcările de veghe şi vor supraveghea focurile timp de o oră.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: