Acasă ADMINISTRATIE Municipiul Orăștie iese din carantină

Municipiul Orăștie iese din carantină

[ad_1]

UPDATE. Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a aprobat duminică Hotărârea nr. 57 din 10.04.2021 privind ridicarea carantinei zonale a municipiului Orăștie.

———————-

Primarul Orăștiei, Ovidiu Bălan, a anunțat sâmbătă că Institutul Național de Sănătate Publică a emis vineri avizul de ridicare a carantinării zonale pentru municipiu, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara trebuie să ia act de acesta și să nu prelungească carantinarea zonală.

Începând de duminică, 11 aprilie, ora 8.00, locuitorii Orăștiei revin la măsurile generale impuse de starea de alertă instituită la nivel național.

“În mod normal, în urma Ordinului Departamentului pentru Situații   de   Urgență   nr. 6776/27.03.2021, privind   instituirea   măsurii   de   carantină  zonală   pentru Municipiul Orăștie și Hotărârii nr. 50/ 28.03.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență adoptată pe baza acestui ordin și totodată, în lipsa altor hotărâri ale CJSU, în Municipiul Orăștie, încetează masura carantinării zonale începând cu ziua de duminică 11 aprilie 2021 ora 8.00.

În prezent, există Avizul de ridicare a carantinării zonale, nr. 6043 din 09.04.2021,  pentru Municipiul Orăștie, emis de Institutul Național de Sănătate Publică,  iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență trebuie să ia act de acesta și să nu prelungească carantinarea zonală.

Începând de duminică 11 aprilie 2021, ora 8.00 revenim la măsurile generale impuse de starea de alertă instituită la nivel național.

De îndată ce vom primi informații noi le vom face publice!”, a transmis primarul Ovidiu Bălan pe pagina de Facebook.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: