AcasăADVERTORIALNU îți plac pantofii cu toc? Iată cum poți gestiona această criză!

NU îți plac pantofii cu toc? Iată cum poți gestiona această criză!

Poate că faci parte din categoria celor care nu se simt confortabil purtând pantofi cu toc. Acest lucru nu este o tragedie, însă te-ai întrebat vreodată concret ce anume nu îți convine la acest tip de încălțăminte sau doar a devenit un obicei pe care nu te-ai mai obosit să îl analizezi? Iată că acest lucru poate fi gestionat!

Află care sunt cei 5 factori care te pot convinge să porți pantofi cu toc!

  1. Comoditatea

Cu siguranță, unul dintre cei mai importanți factori care te poate convinge să nu porți tocuri este comoditatea. Aceștia sunt, cu siguranță, mai incomozi decât o pereche de pantofi sport sau teniși. Însă există soluții pentru acest lucru: poți alege modele de pantofi din piele naturală, care sunt moi și extrem de confortabili, datorită materialului flexibil. 

  1. Mersul pe jos

“Mersul pe jos face piciorul frumos”. Se aplică oare acest principiu și atunci când porți tocuri? Depinde. Depinde de pantofi și de cât de mult ai de mers pe jos. Indicat este să-i achiziționezi pe cei mai comozi, cu tocuri pătrate, care să îți asigure echilibrul. De asemenea, poți face “repetiții“ înainte să îți cumperi o nouă pereche de pantofi. Așa, îți vei da seama dacă există riscul să îți facă bătături sau nu și, mai ales, dacă îi vei putea purta sau nu.

  1. Forma tocului

Cum spuneam și mai sus, forma tocului este foarte importantă, deoarece influențează nivelul de confort. Tocurile cui diferă de cele conice, care, la rândul lor, diferă de cele pătrate, rotunde, tip platformă sau ortopedice. Probează câte o pereche din fiecare și vezi ce te avantajează cel mai mult. Același lucru se întâmplă și când vorbim despre înălțimea lor. Nu este obligatoriu să porți un toc înalt pentru a fi elegantă. Poți opta pentru acel tip de încălțăminte care te face să te simți bine, evitând astfel complicațiile de sănătate, care pot apărea din pricina neconcordanței dintre acești factori.

  1. Statura

Există nenumărate tipuri de pantofi, fiecare avînd farmecul lui. Dă-le o șansă tuturor modelelor și nu ezita să încerci unele noi. În acest proces, ține cont și de statura ta. Adaptează-ți preferințele în funcție de acest aspect, dar și de postură sau mers. Este un avantaj faptul că există atâtea variante pe piață, pentru a putea decide ce ți se potrivește cel mai bine.

  1. Stilul vestimentar

Poate că ești obișnuită cu un stil vestimentar sport sau casual, care se potrivește foarte bine cu o pereche de pantofi sport sau sneakersi. În acest caz, deseori poate apărea întrebarea: se potrivesc tocurile cu astfel de outfituri? Răspunsul este, de cele mai multe ori, da. Mai ales în cazul stilului casual, pantofii cu toc aduc un plus de rafinament. Trebuie doar să ieși din zona de confort și să experimentezi în fiecare zi.

Așadar, de multe ori, grijile tale se pot dovedi a fi nule. Dacă vreunul dintre aspectele menționate mai sus te-a îngrijorat, află că există multiple opțiuni, printre care poți găsi soluția optimă pentru tine. Pantofii cu toc nu înseamnă doar disconfort – ei pot deveni și un accesoriu aparte în garderoba ta. 

Sursă foto: shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc