Acasă SPORT Nu l-au uitat pe Mişa Klein

Nu l-au uitat pe Mişa Klein

SONY DSCPeste 200 de suporteri, vechi şi noi, l-au comemorat aşa cum se cuvine pe Michael Klein, cel de la a cărui dispariţie s-au împlinit, în weekend, 20 de ani. Li s-au alăturat prieteni, cunoştinţe, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi împreună, au depus coroane de flori înălţând un gând bun spre cer, acolo de unde Klein îi veghează liniştit. Spre seară, zeci de lampioane au luat calea văzduhului, mai aproape de „unicul căpitan”.

După exact două decenii, doar Castelul mai străjuieşte deasupra oraşului cenuşiu. Au dispărut în timp, furnalele la umbra cărora a strălucit marea echipă a Corvinului. A dispărut, prea repede, şi cel ce a fost actorul principal al dreptunghiului verde hunedorean. Michael Klein a lăsat în urmă un oraş ceva mai gri, şi o echipă ce speră să revină în prim planul fotbalului românesc. Drumul începe din faţa bustului la baza căruia cei ce nu l-au uitat depun cu conştiinciozitate, la fiecare început de februarie, coroane de flori pentru a-i cinsti memoria aşa cum se cuvine şi continuă pe bătrâna arenă hunedoreană, ce-i poartă numele acum.

Asociaţia Suporterilor Corvinişti a pus la punct un eveniment menit să îl aducă din nou în prim plan pe cel care a îmbrăcat tricoul Corvinului mai bine de 15 ani. S-a jucat fotbal, s-au depus coroane de flori la bustul său, s-au urmărit imagini de colecţie şi, spre final, s-au lansat zeci de lampioane alb-albastre către unul din cele mai însemnate simboluri corviniste. „20 de ani au trecut foarte repede. Parcă ieri era aici, alături de noi. Mă bucur nespus că lumea nu a uitat ce a făcut pentru fotbalul hunedorean”, a spus Martin Klein, fratele fostului fotbalist. „Am încercat să îi cinstim memoria aşa cum ştim noi mai bine şi să arătăm că fotbalul nu a murit în Hunedoara şi că are susţinători care ştiu să aprecieze valorile locale”, a spus Alin Barna, preşedinte al Asociaţiei Suporterilor Corvinişti.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 sfaturi pentru a-ți crea o baie uimitoare

Băile sunt, în general, mult mai mici decât, să zicem, o bucătărie, o cameră de zi sau un dormitor, ceea ce înseamnă...

Măsuri decise de CJSU Alba pentru comunele Noșlac și Sohodol. Ce restricții trebuie respectate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a decis miercuri măsuri pentru comunele Noșlac și Sohodol. Acestea intră în vigoare de joi, 22...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: