Acasă STIRI HUNEDOARA O femeie beată a pus poliţia pe jar

O femeie beată a pus poliţia pe jar

politist simeriaO femeie de 36 de ani, din oraşul Simeria, a fost dusă la sediul Poliţiei cu cătuşele la mâini, după ce a făcut scandal într-un bar din localitate, iar apoi s-a certat şi cu poliţiştii veniţi să calmeze lucrurile.

Incidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool, angajaţii barului susţinând că femeia băuse, după care a început să vorbească vulgar cu ceilalţi clienţi din local. Mai mult, femeia le făcea acestora şi gesturi obscene.

Pentru că nu reuşeau să o potolească, personalul barului a chemat Poliţia de mai multe ori, abia la a treia încercare oamenii legii reuşind să o scoată din local pe femeia prietenă cu Bachus.

„Din declaraţiile personalului localului şi ale clienţilor acestuia a rezultat faptul că femeia consumase băuturi alcoolice. Din cauza comportamentului acesteia, între femeie şi ceilalţi consumatori din local s-a creat o stare conflictuală pe care poliţiştii au încercat să o aplaneze. Nadia B. a refuzat să se supună dispoziţiilor date de poliţişti şi a fugit din incinta localului, deplasându-se pe partea carosabilă şi determinându-i pe conducătorii auto să frâneze brusc şi să o ocolească, pentru a nu o lovi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Adriana Voina.

Poliţiştii i-au pus cătuşele şi apoi au dus-o la sediul Poliţiei Simeria, unde i-au întocmit un dosar de cercetare penală pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

După ce a plecat din sediul Poliţiei Simeria, Nadia B. s-a prezentat la IPJ Hunedoara unde a depus o plângere pentru că ar fi fost lovită de poliţişti. Femeia a fost îndrumată spre Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara în vederea obţinerii unui certificat medico-legal care să ateste spusele acesteia.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: