AcasăSTIRIHUNEDOARAO femeie beată a pus poliţia pe jar

O femeie beată a pus poliţia pe jar

politist simeriaO femeie de 36 de ani, din oraşul Simeria, a fost dusă la sediul Poliţiei cu cătuşele la mâini, după ce a făcut scandal într-un bar din localitate, iar apoi s-a certat şi cu poliţiştii veniţi să calmeze lucrurile.

Incidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool, angajaţii barului susţinând că femeia băuse, după care a început să vorbească vulgar cu ceilalţi clienţi din local. Mai mult, femeia le făcea acestora şi gesturi obscene.

Pentru că nu reuşeau să o potolească, personalul barului a chemat Poliţia de mai multe ori, abia la a treia încercare oamenii legii reuşind să o scoată din local pe femeia prietenă cu Bachus.

„Din declaraţiile personalului localului şi ale clienţilor acestuia a rezultat faptul că femeia consumase băuturi alcoolice. Din cauza comportamentului acesteia, între femeie şi ceilalţi consumatori din local s-a creat o stare conflictuală pe care poliţiştii au încercat să o aplaneze. Nadia B. a refuzat să se supună dispoziţiilor date de poliţişti şi a fugit din incinta localului, deplasându-se pe partea carosabilă şi determinându-i pe conducătorii auto să frâneze brusc şi să o ocolească, pentru a nu o lovi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Adriana Voina.

Poliţiştii i-au pus cătuşele şi apoi au dus-o la sediul Poliţiei Simeria, unde i-au întocmit un dosar de cercetare penală pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

După ce a plecat din sediul Poliţiei Simeria, Nadia B. s-a prezentat la IPJ Hunedoara unde a depus o plângere pentru că ar fi fost lovită de poliţişti. Femeia a fost îndrumată spre Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara în vederea obţinerii unui certificat medico-legal care să ateste spusele acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc