Acasă AGRICULTURA & AGRIBUSINESS O nouă ediţie a Târgului Mierii la Blaj

O nouă ediţie a Târgului Mierii la Blaj

Devenit de-acum tradiţional Târgul Mierii de la Blaj reuneşte din ce în ce mai mulţi expozanţi,dar se bucură şi de prezenţa a  mii de vizitatori. Pînă şi concurenţa din îndepărtata China a ţinut să fie prezentă la această ediţie.Celor peste 150 de producători autohtoni li s-au adăugat expozanţi din numeroase ţări europene precum Olanda,Ungaria,Polonia,Bulgaria,Slovacia, Serbia,Republica Moldova.

Chiar dacă vremea sfârşitului de martie a fost capricioasă,vizitatorii au putut să aprecieze şi să cumpere diverse produse apicole: miere de diverse sortimente,propolis,polen,vin din miere,lăptişor de matcă,diverse tincturi,sau dulciuri care au la bază mierea.Nu au lipsit nici produsele cosmetice realizate din materii apicole,cum ar fi cremele cosmetice,săpunurile,lumânările aromatice de ceară  precum şi diverse figurine ce au la bază produsele apicole.

Apicultorii din toată ţara au avut posibilitatea să viziteze standurile cu echipamente şi instrumente apicole,putându-şi procura ultimele noutăţi în domeniu.

Administraţia locală a sprijinit şi sprijină acest târg,mai ales că în acest an s-a creat şi secţiunea de business,care pune la masă producători şi comercianţi din întreaga lume”, a declarat primarul  municipiului Blaj,domnul Gheorghe Rotar.

Organizatorii târgului îşi propun să organizeze în viitor şi o bursă a mierii, avînd în vedere interesul crescut ce îl stârneşte această manifestare şi faptul că unul din cei mai mari procesatori europeni din domeniu se află la Blaj.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Cum să alegi cadouri practice, dar în același timp speciale pentru bărbați?

Cu siguranță, ai fost cel puțin o dată în impas în alegerea unui cadou potrivit pentru un bărbat. Și pe bună dreptate,...

Trei elemente care nu trebuie să lipsească atunci când îți amenajezi noua ta baie

Noul tău apartament reprezintă una dintre bucuriile vieții și cu siguranță că vrei să îl decorezi exact așa cum ai visat întotdeauna....

Pandemia Covid-19 și tehnologia schimbă peisajul serviciilor de asigurări – 3 beneficii pentru șoferi

Tehnologia schimbă tot mai mult modul în care interacționăm, comunicarea prin intermediul unui ecran devenind astăzi norma. Pentru generațiile de copii care...

Vrei să te bucuri de un aer mai curat în propria locuință? Iată ce trebuie să faci!

Cu siguranță știi deja că este extrem de important ca aerul din casă să fie cât mai curat și mai ușor de...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: