AcasăSTIRIHUNEDOARAO tânără din Petroșani va reprezenta Elveția la Eurovision

O tânără din Petroșani va reprezenta Elveția la Eurovision

Miruna Mănescu, o tânără din Petroșani, este cea care va reprezenta Elveția la concursul Eurovision, alături de trupa TimeBelle. Melodia cu care au reușit să impresioneze publicul din Elveția se numește „Apollo”.

O tânără din municipiul Petroșani, Miruna Mănescu, este cea care alături de trupa TimeBelle, va reprezenta Elveția la concursul Eurovision 2017. Melodia pe care grupul o va interpreta pe scena de la Kiev se numește „Apollo” și a fost desemnată câștigatoare duminică seara, 5 februarie, în cadrul selecției naționale din Elveția.

Imediat după ce a fost desemnată câștigătoare a competiției interne din Elveția, Miruna a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care spune că speră ca și România să înceapă să își susțină artiștii pe care îi are.

AM CASTIGAT!
Voi reprezenta Elvetia la Eurovision alaturi de trupa mea iubita Timebelle. Sunt foarte mandra. Simt ca meritele imi sunt in sfarsit recunoscute. Multumesc familiei mele si prietenilor dragi care ne-au sustinut. Sper din suflet ca si Romania va incepe sa sustina artistii pe care ii are.

Melodia câștigătoare este compusă de Elias Naslin, Nicolas Gunthardt și Alessandra Gunthardt și va fi interpretată în cea de-a doua semifinală a Eurovision, care va avea loc pe 11 mai la Kiev.

Din grupul TimeBelle mai face parte și un alt român, multi-instrumentalistul Emanuel Daniel Andriescu. Trupa a mai participat și în urmă cu doi ani la selecția națională din Elveția cu melodia „Singing About Love”, clasându-se atunci pe locul al doilea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc