Acasă EDUCATIE Parteneriat pentru excelență în învățământ

Parteneriat pentru excelență în învățământ

O premieră în România se înregistrează la Timișoara, unde reprezentanți ai 8 inspectorate școlare județene au decis sa încheie un parteneriat cu Universitatea de Vest din Timisoara (UVT) pentru atragerea celor mai buni elevi la cursurile de învățământ superior. Inspectorii școlari generali din județele Timiș, Caraș- Severin, Arad, Bihor, Mehedinți, Gorj, Alba și Hunedoara au decis să semneze acest document care speră să aducă Universității timișorene cei mai buni elevi.

Nu ne propunem mărirea numărului de studenți, UVT are suficienți studenți, ci ni-i dorim pe cei mai buni și de aceea ne adresăm inspectoratelor școlare, sa îi identificam pe cei mai buni elevi și să îi atragem spre Timișoara. Numai in acest an universitar s-au înscris la diverse facultăți din cadrul UVT, 42 de olimpici naționali, inclusiv eleva de la Iași care a luat cea mai mare medie la Bacalaureat, a declarat pentru stiridinvest.ro Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Universitatea pregătește și un pachet atractiv pentru studenții de anul întai, cu mai multe facilități, inclusiv locuri în căminele studențești. Mai mult, UVT este în plin proces de identificare a unor internate școlare pe care să le preia în gestiune, să le renoveze și să cazeze acolo studenți.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: