AcasăSPORTPaul Codrea este noul antrenor al ASU Poli

Paul Codrea este noul antrenor al ASU Poli

DSC_1661Fostul jucător al celor de la Genoa, Siena, Perugia şi AC Torino, va fi acceptat să prea funcţia de antrenor-jucător la echipa care evoluează în liga a V-a. Fostul internaţional, care a strâns 44 de selecţii în echipa naţională, va debuta ca antrenor principal, chiar în weekend, în deplasarea de la Liebling (prima etapă a returului) dar încă nu are de gând să îşi agaţe ghetele în cui.

Mijlocașul își va coordona elevii și din teren, însă numai după ce i se va clarifica situația cu fostul său club, Rapid București, judecarea cazului fiind amânată vinerea trecută pentru încă o săptămână. Antonio Foale, cel care a fost ani de zile „principalul” alb-violeților, va ocupa funcția de director tehnic. „Nu e neapărat vorba de o schimbare, pentru că vom lucra cot la cot, așa cum o facem, de altfel, din momentul în care Paul Codrea a venit la echipa noastră. Numirea lui în funcția de antrenor principal s-a produs inclusiv cu acordul meu, el va figura pe foaia de joc ca antrenor principal, pentru că e cursant la Școala Federală de Antrenori și are nevoie de meciuri în această calitate”, a declarat Antonio Foale.

În acest moment, ASU Poli are șase jucători noi legitimați, față de lotul din turul campionatului: Paul Burtic, Cristian Gălan, Titi Varga, Nicu Făgețan, Daniel Mărăndescu și Adrian Ilie. Se așteaptă, așadar, rezolvarea situației lui Nincsovics, dar și cea a antrenorului Paul Codrea, al cărui proces cu Rapid București s-a amânat cu o săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc