Acasă STIRI Personalul de la centrul de vaccinare, fără plata întreagă

Personalul de la centrul de vaccinare, fără plata întreagă

[ad_1]

Cadrele medicale de la centrul de vaccinare de la Școala 7, din municipiul Petroșani, au restanțe la plata muncii depusă în centru. Problema s-ar rezolva dacă, spun cei de la DSP Hunedoara, Primăria Petroșani ar face o solicitare de decont, iar banii ar urma să se reîntoarcă de la minister prin DSP. Sunt surse care susțin că, directorul economic al Primăriei Petroșani spune că nu poate face, legal, acest lucru. Asta deși Primăriile din Deva și Hunedoara au procedat în același fel.

Câteva zile neplătite

Centrul de vaccinare din municipiul Petroșani, cel amenajat la școala 7, a fost deschis mai devreme decât au fost încheiate contractele celor care asigură funcționarea centrului. Așa se face că perioada de la deschidere și până la semnarea contractelor a rămas neacoperită din punct de vedere financiar.

Directorul DSP Hunedoara, Sebastian Mezei, spune însă că există o prevedere legală, care este aplicabilă încă din 15 ianuarie, și care dă dreptul la efectuarea de plăți pentru personalul din centrele de vaccinare.

”Avem discuții la Petroșani, legate de faptul că Primăria nu vrea să le deconteze zilele lucrate pentru că au început mai repede. Sperăm să ajungem la un numitor comun. La Deva și Hunedoara s-au făcut deconturi inclusiv pe acea perioadă”, spune directorul DSP Hunedoara.

Potrivit sursei citate, este vorba de câteva zile, unele în care s-a lucrat în centrul de vaccinare înainte de semnarea contractelor.

Iar situația ar putea fi rezolvată dacă primăria ar plăti acele sume și mai apoi ar face un decont pe care să-l trimită DSP. Instituția l-ar trimite mai apoi la minister, de unde banii ar urma să ajungă la direcția de sănătate publică și mai apoi la primărie.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, nu a putut fi contactat pentru a explica problema financiară de la centrul de vaccinare.

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: