Acasă ALERTA Peste 380 de motociclişti vin la Enduro Panorama Ghelari. Vezi care este...

Peste 380 de motociclişti vin la Enduro Panorama Ghelari. Vezi care este traseul

Enduro Panorama Ghelari Foto: zonaenduro.ro
Enduro Panorama Ghelari Foto: zonaenduro.ro

Peste 380 de motociclişti din 18 ţări ale lumii s-au înscris la startul ediţiei din acest an a competiţiei Enduro-Panorama, ce va avea loc în perioada 10-12 mai, în zona comunei Ghelari, din Munţii Poiana Ruscă.

Concursul este apreciat de endurişti ca fiind al doilea din Europa din punct de vedere al dificultăţii traseului.

Organizatorii au pregătit pentru acest an un traseu în lungime de 220 de kilometri, cu diverse grade de dificultate, concurenţii urmând să străbată, în cele trei zile de concurs, teritoriile a patru comune din Ţinutul Pădurenilor: Ghelari, Bunila, Lelese şi Topliţa.

Concursul va începe vineri, 10 mai, la ora 14.00, în cariera dezafectată din comuna Ghelari, în urma probelor urmând să fie stabilită ordinea de start pentru plecarea de sâmbătă dimineaţa.

“Traseul din prima zi de concurs îi va duce pe endurişti spre Govăjdie-Lelese, iar un loc foarte bun pentru spectatori va fi halda de steril de la Crăciuneasa. În ultima zi de concurs traseul trece prin comuna Bunila şi cariera de marmură din satul Alun, acolo unde va avea loc o probă spectaculoasă”, a declarat Alexandru Barbu „Ando”, de la Moto Club „Haita” Deva, principalul organizator al competiţiei.

Între cei care vor lua startul la Enduro-Panorama se numără motociclişti din Anglia, Suedia, Polonia, Ungaria, Austria, Franţa, Serbia, România, dar şi din Noua Zeelandă. Vor fi prezenţi campionul italian Giovani Pulcini, campionul naţional al României, Erwin Kovacs, dar şi patru fete.

Întrecerea este organizată sub patronajul Federaţiei Române de Motociclism şi al Federaţiei Internaţionale de Motociclism.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: