Acasă ADMINISTRATIE Peste 450 de poliţişti, la posturi în vacanţa de 1Mai

Peste 450 de poliţişti, la posturi în vacanţa de 1Mai

politie-amenda-radar-2În perioada 1 – 3 mai, peste 450 de poliţişti hunedoreni – alături de alte forţe de ordine – vor fi la datorie pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

O atenţie deosebită se va acorda staţiunilor turistice din Geoagiu-Băi, Vaţa, Parâng, Straja, zonelor Cinciş, Costeşti, Strei, Râul Mare – Retezat etc., precum şi altor zone unde se preconizează un aflux numeros de persoane cu ocazia zilei de 1 Mai.

Poliţiştii vor intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de cale ferată, în trenurile de călători şi în celelalte mijloace de transport în comun din zonele cu afluenţă numeroasă, în special pe cele care circulă spre şi dinspre zonele turistice şi de agrement, pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor de bagaje şi din buzunare.

Efectivele de Poliţie Rutieră vor acţiona pe principalele tronsoane de drumuri naţionale şi vor utiliza, în medie, zilnic, maşini pe care sunt montate aparate radar.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: