Acasă STIRI Ploaia nu a fost un obstacol pentru cei 6000 de participanți la...

Ploaia nu a fost un obstacol pentru cei 6000 de participanți la Timotion 2019

Chiar dacă ziua de duminică a început cu ploaie, participanții la Timotion nu au fost prea impresionați, astfel că la startul competiției nu mai puțin de 6000 de oameni s-au aliniat pentru a alerga în cadrul unei noi ediții a evenimentului sportiv caritabil „Timotion – Timișoara se mișcă”.

Evenimentul se află la cea de-a cincea ediție și este organizat de către Fundația Comunitară Timișoara și Clubul Sportiv Alergotura. Fondurile strânse din taxa de participare și donații vor fi direcționate către 20 de proiecte caritabile. Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a luat startul în prima cursă a zilei, alături de ceilalți alergători, după ce le-a transmis un mesaj participanților de pe scena amplasată în Piața Libertății.

La ora 9 s-a dat startul în Semimaratonul Profi (21 km), la 09:05 – start în Crosul Akwel (10.5 km), iar la ora 09:25 start în Crosul Visma (6 km), la ora 10:20 s-a dat startul în Cursa Hamilton „Distracție pe roti” (~1 km), la ora 11:30 – Start Cursa Flexik pentru familii cu copii (~1 km), ora 12:30 – Start Crosul Continental (2 km), iar la ora 13:30 a avut loc festivitatea de premiere.

Organizatorii Timotion au pregătit numeroase activități, potrivite pentru întreaga familie – programe de creație, pictură pe ceramică, un cor ad-hoc, jocuri sportive și testări de echipamente.

Cel puțin o mie de voci au interpretat, într-un cor ad-hoc, piesa ”Lean on me” a lui Bill Withers, la ora 13, în Piața Libertății, chiar înainte de festivitatea de premiere. Momentul muzical a fost pregătit de Asociația Culturală TGP și dirijat de Dominic Fritz. Anonim TM va asigura fundalul muzical al întregului eveniment.

În Piața Libertății timișorenii au putut testa echipamente sportive, iar persoanele interesate au avut posibilitatea de a participa la anumite jocuri. Pentru copii a fost pregătit un atelier de pictură pe ceramică, susținut de Lutelier, și un loc de joacă care le dezvoltă motricitatea și creativitatea, dar și Labirintul de cazemate „PopUp Răspiua”.

Foto: Facebook, Corina Preda

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Abia te-ai întors din vacanță, dar nu te simți pregătit să înfrunți stresul de la job? Iată 3 trucuri pentru a te readapta vieții...

Vacanța de vară s-a terminat, dar tu poate că n-ai starea necesară ca să te întorci rapid la job. Mintea îți este...

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: