Acasă STIRI Ploaia nu a fost un obstacol pentru cei 6000 de participanți la...

Ploaia nu a fost un obstacol pentru cei 6000 de participanți la Timotion 2019

Chiar dacă ziua de duminică a început cu ploaie, participanții la Timotion nu au fost prea impresionați, astfel că la startul competiției nu mai puțin de 6000 de oameni s-au aliniat pentru a alerga în cadrul unei noi ediții a evenimentului sportiv caritabil „Timotion – Timișoara se mișcă”.

Evenimentul se află la cea de-a cincea ediție și este organizat de către Fundația Comunitară Timișoara și Clubul Sportiv Alergotura. Fondurile strânse din taxa de participare și donații vor fi direcționate către 20 de proiecte caritabile. Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a luat startul în prima cursă a zilei, alături de ceilalți alergători, după ce le-a transmis un mesaj participanților de pe scena amplasată în Piața Libertății.

La ora 9 s-a dat startul în Semimaratonul Profi (21 km), la 09:05 – start în Crosul Akwel (10.5 km), iar la ora 09:25 start în Crosul Visma (6 km), la ora 10:20 s-a dat startul în Cursa Hamilton „Distracție pe roti” (~1 km), la ora 11:30 – Start Cursa Flexik pentru familii cu copii (~1 km), ora 12:30 – Start Crosul Continental (2 km), iar la ora 13:30 a avut loc festivitatea de premiere.

Organizatorii Timotion au pregătit numeroase activități, potrivite pentru întreaga familie – programe de creație, pictură pe ceramică, un cor ad-hoc, jocuri sportive și testări de echipamente.

Cel puțin o mie de voci au interpretat, într-un cor ad-hoc, piesa ”Lean on me” a lui Bill Withers, la ora 13, în Piața Libertății, chiar înainte de festivitatea de premiere. Momentul muzical a fost pregătit de Asociația Culturală TGP și dirijat de Dominic Fritz. Anonim TM va asigura fundalul muzical al întregului eveniment.

În Piața Libertății timișorenii au putut testa echipamente sportive, iar persoanele interesate au avut posibilitatea de a participa la anumite jocuri. Pentru copii a fost pregătit un atelier de pictură pe ceramică, susținut de Lutelier, și un loc de joacă care le dezvoltă motricitatea și creativitatea, dar și Labirintul de cazemate „PopUp Răspiua”.

Foto: Facebook, Corina Preda

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

NU pleca în concediu până nu verifici aceste aspecte! Transformă fiecare vacanță într-o experiență plăcută!

Pentru fiecare român concediul este cea mai așteptată perioadă, mai ales după luni intense de muncă. Chiar dacă nevoia de a pleca...

Știai că poți aduce AVENTURA în viața ta fără să părăsești locuința?

Majoritatea oamenilor vor o viață palpitantă, plină de adrenalină, dar puțini reușesc să-și pună în practică dorințele, din diferite motive. Unele sunt...

Care sunt domeniile din Vest în care sunt indispensabili transpaleții?

În fiecare domeniu există anumite lucruri care sunt indispensabile și fără de care munca nu poate fi întreprinsă. Dacă în medicină ai...

Top 3 alegeri excepționale pe care să le faci pentru bucătăria ta modernă

Atunci când vine vorba de amenajat bucătăria, cu siguranță îți dorești cele mai moderne, frumoase și calitative lucruri. După ce te-ai decis...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: