AcasăSPORTPovestea frumoasă continuă. ASU Poli învinge şi Leucuşeştiul la scor

Povestea frumoasă continuă. ASU Poli învinge şi Leucuşeştiul la scor

DSC_4969-MediumDupă 3-0 în prima rundă a returului, băieţii lui Paul Codrea şi-au turat motoarele în întâiul joc oficial disputat în faţa propriilor fani în 2013. 7-0 cu Unirea Leucuşeşti, spre deliciul fanilor care au luat cu asalt „Ştiinţa”, în ciuda vremii reci de afară.

Reţetă numai bună pentru spectacol. Iar alb-violeţii nu s-au dezis şi au mulţumit prin prestaţie. Au început meciul în forță, a atacat în valuri încă din start, dar a găsit drumul spre gol abia după un sfert de oră, Gălan marcând cu capul, dintr-un corner executat de Rotariu. În minutul 23, golgheterul Marchiș scutură și el plasa, tot după o pasă venită de la „Roti”. Scorul pauzei a fost însă 3-0, Gălan realizând „dubla” cu o lovitură frumoasă de cap, la ultima fază a primei reprize. Doar șapte minute aveau să treacă de la reluare până la cel de-al patrulea gol alb-violet, semnat de același Marchiș. În minutul 64, Rotariu marchează în sfârșit, după câteva tentative eșuate, transformând elegant o lovitură liberă de la 25 de metri.  Opt minute mai târziu, nou-intratul Florea a finalizat o fază inițiată de tehnicul Ilie. Scorul final a fost stabilit de Marchiș, cel care realizează „tripla” în această patridă, având deja patru reușite doar în retur.

ASU Poli:  Burtic – Maranescu, Obrejan, Hușanu, Lazăr – Ilie, Gălan, Rotariu, Popoviciu (cpt.) – Făgețan, Marchiș. Au mai intrat Șerban – Nicolaie, Florea și Feher.

„A fost o victorie mai ușoară decât în prima etapă. Am și jucat acasă, pe un teren ce ne avantajează, e bun, e mare, în deplasare întâlnim, din păcate, terenuri foarte proaste, pe care e greu să practici un fotbal bun. Sunt mulțumit de băieți, în special de repriza a doua, pentru că în prima parte adversarii și-au creat niște ocazii pe greșelile noastre, pe care am reușit să le corectăm la pauză. Roti a marcat un gol senzațional, plus alte șuturi și pase de gol, e fantastic. El demonstrează încă o dată care e spiritul fotbalului, cred că e exemplul cel mai bun pe care îl poate oferi un fotbalist. Atmosfera a fost foarte frumoasă, suporterii ne susțin necondiționat, indiferent de vreme, ceea ce e un lucru superb”, a spus la final, Paul Codrea.

sursa foto: druckeria.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc